SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Ankor - Get On The Winner Horse! (2014)

Ankor - Get On The Winner Horse!
Ankor logo
España

Get On The Winner Horse! (EP)

Modern Melodic Metal
Winner Horse Productions
2014


Temes

1. Winner Horse
2. Try To Walk My Shoes
3. Last Song For Venus
4. I'll Fight For You (Acoustic)
5. At Last Rest
6. Completely Frozen (Piano and vocal)
7. The Unreachable Cherry Tree Of Dreams
8. Chop Suey!

Formació

Veus i screamings: Jessica Williams
Guitarres: David Romeu
Guitarres: Fito Martínez
Baix i guturals: Julio A. López
Teclats: Javier Casanova "Rubio"
Bateria: Jordi Vidal

Crítica

Després de la sorpresa de l'anunci de Rosa de la Cruz, poc després de la sortida de Last Song For Venus, d'acord abandonava la banda sense que aquests nois tot just poguessin presentar més que en un parell de concerts a Barcelona ia casa (o prop Reus) als que vam tenir l'immens plaer d'assistir, així com d'algun esdeveniment i amb una magistral forma de portar-lo, sense filtracions i sense deixar caps per lligar, anunciant l'adéu de Rosa, deixant algun dia perquè la gent s'acomiadés d'ella merescudament, van anunciar molt ràpid la incorporació de Jessica Williams a cobrir aquest enorme buit que mai va donar la impressió d'existir, al tenir lligats i ben lligats tots els caps i portar sempre el control el timming dels anuncis. Així doncs, per seguir amb aquesta gira presentació han tingut la brillant ocurrència d'treure aquest EP amb alguns temes regravats amb la veu de Jessica i altres versionats així com la versió que mai falta en els seus concerts de Chop Suey! de System of a Dawn.

L'EP s'obre amb el tema que inspira el seu títol "Winner Horse" i que tant protagonisme ha cobrat com a nova mascota de la banda. Veiem en començar el primer canvi i és que Jessica domina el screaming / guturals i així arrenca en la seva presentació com frontwoman! En essència, Jessica es planteja com un relleu natural de Rosa sense grans canvis de base, amb una veu melòdica bastant similar i un timbre que s'assembla molt. En la seva anterior banda, Lasagabuster, Jessica combina screamings i guturals amb veu neta, tasca que en Ankor realitzava Julio i que ja hem pogut veure enriquit el resultat final, ja que en el tema que ens ocupa, Julio segueix amb la seva tasca vocal, però acompanyat en trossos per Jessica en el que podria ser, entre cometes, un desdoblament de guturals. Gran resultat i enriquiment del producte final, com es demostra també en l'ocàs del tema!

El resultat dels temes, no canvia massa de l'original (pots llegir aquí la crònica original del disc https://www.satanarise.com/index.php?ln=CAT&sec=critiques&type=entrada&id=426&cont=ankor_lastsongforvenus , però serveix per presentar en societat a la persona que més tindrà la gran responsabilitat de portar el pes de les actuacions i de l'actuació amb el públic.

Diferent l'inici de "Try To Walk My Shoes", amb un "biriri" bastant divertit. Veiem que Julio segueix amb el pes fort dels guturals, cosa que ens agrada i molt, ja que era i continua sent marca de la casa.

"Last Song For Venus", inici molt complicat vocalment que Jessica salva amb escreix i en què torna a coordinar amb Julio en els growls dotant de major riquesa a la barreja, intervenint pràcticament la major part de la banda vocalment amb molt protagonisme.

I d'ahi vam saltar a la primera versió en acústic de "l'II Fight For You (Acoustic)" amb guitarres acústiques molt elaborades amb el suport de piano. Senzillament sensacional el treball que realitzen Fito i David i el suport de Rubio, de gran qualitat. Com ja vam comentar, David amb cada dia més protagonisme vocal, aconsegueix un nivell molt alt en el seu contrast de veus.

L'EP, té una durada més que considerable, deixant-molts temes, com aquest "At Last Rest", un dels meus preferits on veiem una Jessica completament integrada i compenetrada amb els seus nous companys que són una pinya invariable des de fa anys, i on no li ha de resultar senzill agafar aquest nivell de compenetració pels anys junts que el porten d'avantatge, però puc dir, que les sensacions són més que positives amb aquest EP, amb els vídeos i les ganes de veure'ls en directe!

Sorpresa aquesta versió piano i veus de "Completely Frozen", on Rubio, Javier Casanovas, mostra un cop més el seu virtuosisme a les tecles; fet que es repeteix amb "The Unreachable Cherry Tree of Dreams", encara que en aquest cas, la versió original ja era acústica.

Per acabar, ens regalen un clàssic de la banda en els seus directes "Chop Suey!" que no falta mai, amb Fito deixant les cordes vocals, David recolzant i Jessica compartint aquesta vegada el protagonisme vocal. M'agrada molt el toc de Ankor en aquesta versió de System of a Dawn.

En definitiva, un regal als fans i seguidors, que potser no era indispensable, però sí que demostra un detall: Tenir cura dels seus, fer d'un contratemps un avantatge i girar les veles perquè el vent bufi a favor i sobretot una gran manera de presentar Jessica i d'augmentar les ganes del personal de veure Ankor en directe, almenys les d'un servidor i la demostració de ganes i força que tenen. Endavant doncs!

Víc Salda
08/07/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.