SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Satcconnia - Chaos (2012)

Satcconnia - Chaos
Satcconnia
Satcconnia logo
España

Chaos

Progressive Power Metal
Autoproducido
2012


Temes

01.New Daybreak 2:16
02.Look Into My Eyes 5:22
03.Idyllic World 4:40
04.A Past Secret 5:15
05.Sad Men 4:41
06.Energy 5:55
07.I Feel Unlike With You 4:45
08.Chaos 4:25
09.Seize The Day 4:24
10.Satcconnia 6:20
11.My Soul Cry 4:13
12.The Last Way 8:58

Formació

Guitarres: Samuel Muñoz
Veu: Cristina Mendoza
Teclats: Víctor Fonseca
Baix: Carlos Ruiz

Crítica

Satcconnia és una banda de metall progressiu i melòdic formada a Mèrida. Un projecte que crea el guitarrista i compositor Samuel Muñoz, que va veure la llum a principis de 2008, obtenint bones crítiques en el directe.

L'antiga formació es va disgregar amigablement per diverses causes personals i professionals dels components, romanent la vocalista (Cristina Mendoza).

Després de molts alts i baixos en el projecte, recerca de músics, i una maduració en la composició de les cançons, a mitjans del 2011 surt a la llum la primera maqueta de Satcconnia (composta per 5 cançons) i posteriorment a principis del 2012 surt el disc (que consta de 12 cançons) totalment autoproduït per Samuel.

Satcconnia és també un anagrama de la paraula "Constància", que per al fundador i creador del grup és el secret del dia a dia per aconseguir els objectius que ens marquem a la vida.

En l'actualitat: Des de la publicació de "Chaos", Satcconnia va començar a promoure ia difondre la seva música no només per la seva terra (Extremadura) sinó també en àmbit nacional, llocs com: Logronyo, Múrcia, Palència, Sevilla, Àlaba ... tant en concerts com també en festivals.

"Chaos" ha estat venut i distribuït a nivell internacional, països com: Estats Units, Canadà, Japó, França, Regne Unit, Alemanya, Colòmbia, Argentina, Mèxic ...

Aprofundint en el disc, "Chaos" trobaràs temes molt ben aconseguits, en els quals es demostra de sobres que el nom de la banda és un encert, ja que, es nota que els temes han estat cuidats al detall, però d'aquest grup vaig a destacar, amb temes amb aires nòrdics, i melodies de guitarra molt veloces, però he de fer notori, com a punt característic, l'ús de la guitarra espanyola en diversos dels seus temes, sobretot destaca aquest instrument el tema "a past secret" el qual està a tempo de vuit de flamenc, és a dir: de bulerías. Però no deixa de ser un tema metalero que si no saps que està en tempo de flamenc, ni et planteges que així sigui.

Al desembre del 2013 fur premiats com a millor grup revelació 2012, per Extremenya Sonora en la seva V Edició dels Premis de la Música Extremenya.

Actualment Samuel està finalitzant la composició del que serà el seu segon disc per a posteriorment gravar i presentar-lo al públic. La data de publicació d'aquest disc està pensada per a Maig / Juny de 2014, i començar així la nova gira que portés tant en àmbit nacional com alguns països d'Europa.

Noelia Lokadelmetal
21/07/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.