SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Chaos Theory - Bio-Death (2012)

Chaos Theory - Bio-Death
Chaos Theory logo
Italia

Bio-Death

Thrash Metal
Massacre Records
2012


Temes

1. Faith 03:07
2. Virus 03:11
3. Dawn of Death 02:39
4. Carnage 03:01
5. Bio-Death 02:35
6. Chokers 03:11
7. Domination 03:03
8. Xenotransplant 02:37
9. Final Solution 04:02
10. Spyral 03:05

Formació

Veus: Claudio Peterlini
Guitarra: Giovanni Spagnolli
Guitarra: Davide Benedetti
Bateria: Michele Finadri

Crítica

El Thrash metall està gaudint d'un nou despertar, ja són moltes les bandes nacionals i internacionals que aposten per recuperar l'agressivitat i força del thrash ja sigui en la seva forma més clàssica o donant-li un altre enfocament amb altres influències. Chaos Theory han optat per la variant més clàssica en el seu disc debut Bio-Death.

El disc des de la primera escolta entra molt bé, es deixa escoltar i enganxa musicalment parlant, un thrash d'allò més clàssic, sense sortir-se dels cànons establerts per al gènere, sonen agressius, crus, estripats i intensos, com ha de sonar un bon disc de thrash metall.

Uns riffs tècnicament elaborats, no es dediquen a trucar la sisena corda sense concessió, melodies ràpides i afilades amb una bona base rítmica. Mostra d'això el trobem en el primer tema, el tema més comercial i directe del disc, un inici propi d'una banda power o fins i tot amb tints progressius, però que recupera el camí del thrash tan aviat com acaba la introducció, i es torna una tema més pesat amb unes guitarres que no paren de dibuixar puntejos melòdics per portar entre bases, ponts i tornades a un sol de vertigen.

La part negativa se l'emporta la veu, encara practicant un estil bastant lliure en el que a veus es refereix, en el qual podem trobar veus molt esquinçades, fregant els guturals i altres gairebé netes ... en aquest cas les trobo una mica massa simples, un intent de esquinçat que es queda en un crit una mica malament entonant. És el punt on la banda hauria de treballar més dur per al seu següent treball.

Tenint en compte que es tracta d'un primer treball, és un molt bon inici per a la trajectòria d'aquesta banda, que musicalment m'ha cridat molt gratament l'atenció, potser els temes són massa lineals i curts, però cap objecció. La veu caldrà treballar més per passar a un següent nivell. De moment, un bon primer disc amb temes molt atractius.

Sergi Arise "Hell"
10/09/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.