SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Derdian - Human Reset (2014)

Derdian - Human Reset
Derdian logo
Italia

Human Reset

Progressive Power Metal
Autoproducido
2014


Temes

1. Eclipse 01:14
2. Human Reset 05:52
3. In Everything 06:16
4. Mafia 06:40
5. These Rails Will Bleed 02:48
6. Absolute Power 05:26
7. Write Your Epitaph 04:08
8. Music Is Life 06:25
9. Gods Don’t Give a Damn 05:44
10. After the Storm 04:58
11. Alone 07:23
12. Delirium 01:15
13. My Life Back 06:34

Formació

Voz: Ivan Giannini
Guitarra: Enrico Pistolese
Guitarra: Dario Radaelli
Teclats: Marco Garau
Baix: Marco Banfi
Bateria: Salvatore Giordano

Crítica

Els milanesos Derdian estan de tornada després de l'edició de Limb l'any passat, allunyant els dubtes que rondaven sobre el seu futur en deixar el seu antic segell i canviar de vocalista.

Ara tornen amb un petit canvi de formació, Marc Banfi torna a ocupar-se del baix, el tenir una formació estable sempre és necessària per intentar treure un gran treball i amb Human Reset han elevat el llistó o almenys han igualat respecte Limbo.

Com a bons italians no deixen de banda el power simfònic d'aquesta manera part de l'encant de Derdian. Però molt depurat per un filtre progressiu i clàssic que fan d'Derdian, una banda amb un toc singular. El que anomenem tenir un so propi.

A hores d'ara el 2014 treure un disc de power progressiu tan addictiu com Human Reset té un gran mèrit.

El disc obre amb la típica introducció i ens topem amb "Human Reset", tema que dóna títol al disc, un tall en l'ona de Rhapsody o Labyrinth, guitarres al galop desbocat, sota la bèstia de la percussió, tot un malbaratament de potència i melodia. Això si és començar el disc amb magnificència.

L'error és pensar que Derdian és només una banda italiana més, de fet la resta del disc, afortunadament no tot segueix els mateixos camins.

"In Everything" tenim els primers grans trets neoclàssics, aconseguint a través del clàssic per aconseguir una grandesa gairebé èpica i alhora bohèmia amb una tornada enganxosa. "Màfia" ens torna a donar un petit tomb després d'una arrencada cru i agressiu trobem un tema progressiu en el qual ens demostren el seu elevat nivell tècnic, però sense deixar que el tema es torni avorrit, un dels grans talls de Human Reset i amb bastants detalls teatrals i amb una gran tasca d'Ivan Giannini.

Entre temes llargs està "These Rails Will Bleed", un tema de tot just dos minuts intensos i desbocats. "Absolute Power" és un altre dels talls imprescindibles de Human Reset, power simfònic amb detalls progressius, tornada com no, espectacular i molt molt teatral. Un tall addictiu. "Write Your Epitaph" però baixa les revolucions en un tall una mica més comercial i sense floritures, no tot anava a ser espectacular.

"Music Is Life" estreny de nou, una cançó on de nou els teclats ens porten al power simfònic made ​​in Italy. "Gods Your say Give A Damn", més fosc i progressiu, però alhora també happy. Amb un sol d'aquests que ens agraden, potser una mica difícil de digerir, però genial després de diverses escoltes. La balada en aquest disc recauen en "After The Storm", bastant ... és una balada, les odi i aquesta és força enganxosa.

Entrem a la recta final, "Alone" més cru que la resta, amb guitarres molt contundents on donen curs als teclats, un fals mig temps amb moments molt virtuosos. "Delirium" d'un minut ens llleva al clàssic, camí de "My Life Back" que arrenca amb el so d'un piano gravat antigament i amb l'ajuda de la veu empeiza i va pujant d'intensitat fins a arribar al ritme que ens tenen acostumats ,. Un final power simfònic acord amb la banda i com no, al final ... li queda com anell al dit, però hauràs de escoltar-lo per saber-ho.

Derdian tornen a deixar clar que no són una banda italiana que fan alguna cosa semblant a altres, s'han guanyat a pols el dret a estar al costat dels seus compatriotes més il · lustres.

Sergi Arise "Hell"
04/08/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.