SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Flames At Sunrise - Never Coming Home (2014)

Flames At Sunrise - Never Coming Home
Flames At Sunrise logo
España

Never Coming Home (EP)

Metal
Autoproducido
2014


Temes

1. Bitch
2. Grievance
3. Never coming home
4. Take it down

Formació

Veu: Eva Giménez
Guitarra: Jordi Domínguez
Guitarra, voz: Aitor Torres
Baix: Jose Escobar
Bateria: Álvaro García

Crítica

Flames At Sunrise són una jove formació de Barcelona que després de tres anys des de la seva formació han estat treballant al local, madurant i component aquest projecte i per fi acaben de presentar el seu primer treball d'estudi. El Ep Never Coming Home.

Quatre pistes que ens serveixen de presentació de la banda composta per Eva a les veus, Jordi i Aitor a les guitarres, Jose a les quatre cordes i Álvaro a la bateria.

Flames At Sunrise es presenten com una banda de Metalcore, però no estic del tot d'acord amb aquesta simple definició que els encasella massa i se'ls queda curta. És cert que tenen un so modern i amb grans dosis metalcore, faltaria més, però tenen molts més detalls des rockers, melòdics o death. Si fos 100% metalcore no estaria atrevint-me a revisar el disc.

Abans de res Never Coming Home és una feina molt fresc i contundent que entra a la primera, no trigues en trobar cantant els temes ... em recorden a bandes actuals com Ankor o Arise, capaços de compaginar moments molt contundents per canviar a altres més suaus i melòdics. Es podria dir que és un estil molt agradable d'escoltar i al que ningú, excepte els més tancats de ment, li farà fàstics.

El Ep obre amb "Bitch", un tema bastant cru i stooner, riffs pesats com lloses amb una distorsió tan gravi que ressona en el teu interior. Ràbia i fúria comesa en un tall molt afilat i enganxós a les veus, Eva sap treballar aquests detalls que separen un somple veu d'una amb caràcter.

"Grievance" canvia completament de registre, més fosca i metalcore, i amb una Eva que arrenca amb esquinçats profunds. Més modern i mantenint aquesta dualitat de ràbia i melodia característica a la banda. Contundència en estat pur.

"Never Coming Home" ha estat el tem escollit per al videoclip, que està molt ben fet, per cert. Un tema amb ritmes marcials, enganxós, molt comercial fins i tot ... però no per pitjor ... ni de lluny. Té tot el que se li pot demanar a un single, que enganxi, que et faci aixecar i que a sobre serveixi de declaració d'intencions de la banda ... gran tema. I que diguin els altres el que vulguin ...

"Take It Down" tanca aquest Ep amb contundència a preu fet amb riffs més rockers però plens de fúria amb moments metalcores eixordadors.

Sens dubte aquest Never Coming Home m'ha sorprès gratament per la seva qualitat i força. Ja coneixia la banda de veure-la en directe, però no m'esperava una mica de tant nivell. Totalment recomanat per a aquells amants del metall modern. Amb el temps i si segueixen així, donaran que parlar.

Sergi Arise "Hell"
13/08/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.