SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Ancient Realm - Walden (2014)

Ancient Realm - Walden
Ancient Realm logo
España

Walden (EP)

Symphonic Metal
Autoproducido
2014


Temes

1. Walden 05:23
2. Atmosphere 04:30
3. Sighs of Nature 05:23
4. The Winter Song 04:02

Formació

Teclats, composició: Pedro Sánchez Bonnin
Veu: Daniel Pérez
Veu: Sergio Seoane
Veu: Mar Balibrea
Guitarra: Alejandro Delgado
Baix: Guillem Morey

Crítica

Ancient Realm és el projecte del músic mallorquí Pedro Sanchez Bonín (Battlehorn) i després d'un any de treball ha aconseguit veure la llum amb el seu primer treball, l'EP Walden. Malgrat materialitzar-se en 2013 el projecte es va començar a gestar el 2010, quan va sorgir la idea de gravar aquest EP que avui tinc a les mans.

Ancient Realm entra de ple en el metall èpic de tints melòdics, aprofundint en la contraposició de veus netes i guturals sobre unes composicions crues alhora que malenconioses. Es nota que és el projecte d'un teclista ja que els detalls i arranjaments estan cuidats al màxim detall amb una gran presència dels teclats. Uns teclats que no es redueixen únicament a enfortir el caràcter èpic de les peces, que també. Sinó que aporten un toc atmosfèric que a la fi és una dels detalls que més se't queden després de la seva escolta.

No és tralla per tralla, aquí no hi ha lloc a la fúria guitarrera del death malgrat les veus guturals, són composicions malenconioses quan no es deixen portar per l'èpica i sempre amb un sabor molt arcà. Es pot afirmar sense por que la gran basa de Ancient Realm és la gran quantitat d'atmosferes que genera en aquests quatre temes, moltes d'elles colpidores i profundes.

Per a aquest projecte es Pedro s'ha envoltat d'Alejandro Delgado (Shape i Self-Freedom) a les guitarres, Guillem Morey (Helevorn) al baix, Daniel Pérez (Battlehorn) als guturals i Sergio Seoane (ex-Qualinöst) i Mar Balibrea (ex Replicca) a les veus netes. Finalment Iván Ramos (ex-Golgotha​​) col · labora amb un sol de guitarra.

La barreja i masterització ha anat a càrrec de Samuel Morales (Helevorn), escollit productor de Walden.

No es tracta d'una aposta mainstream, és un projecte bastant personal apostant per la cruesa dels sons arcans, èpics i un intent per jugar amb els nostres sentiments a través de les atmosferes que van travessant els quatre temes que componen Walden. No és un treball que entri a la primera, però si li dónes una oportunitat acaba fent una profunda efecte en tu.

Sergi Arise "Hell"
19/08/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.