SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Black Seal + Hyronika Krawill (Iruña)

Ravenblood + Icestorm + Pugna Sinistra Monasterio (Barcelona)

Ravenblood Monasterio (Barcelona)

Crisix + Seek'em All + Daeria + Jolly Joker + 11 bis + Scape Land + Worth + Thy Omen Parc de Can Mercader (Cornellà de Llobregat)

Skull Fist Silikona (Madrid)

Burning Witches + Darkembrace Rock en femenino (Torredonjimeno)

Noctem + Astray Valley Bóveda (Barcelona)

Lacrimas Profundere + Insight After Doomsday Silikona (Madrid)

Skunk D.F. + Pycaya + Lude Bóveda (Barcelona)

Orion Child Babel (Alicante)

Iron Savior Bóveda (Barcelona)

Inhospit - Sacrifice 666 (2014)

Inhospit - Sacrifice 666
Warning: getimagesize(pics/band/inhospit.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_reviews_web.php on line 184 Warning: Division by zero in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_reviews_web.php on line 189
Inhospit
Inhospit logo
España

Sacrifice 666 (Demo)

Black Metal
Autoproducido
2014


Temes

1. Dark blood in my veins
2. Sacrifice 666
3. Crits d´infant
4. The End (outro)

Formació

Veu, guitarra: Albert Sar
Baix: Miquel Balgrist
Bateria: Dario Gar

Crítica

Des de Barcelona arriba a les meves mans un nou projecte musical, Inhospit, creat fa tot just un any i que acaben de presentar el seu primer treball. Sacrifice 666 és una primera Demo, una carta de presentació per poder posar so i catalogar en la nostra discoteca mental.

Moltes vegades he comentat l'efecte que em produeixen les portades en afrontar un nou disc. Ja quan anàvem a les ja poques botigues de discos que encara aguanten, el primer que buscava era la portada més suggerent. I en aquesta nova era digital, segueix succeint igual. Quan t'arriba una feina el primer que intento veure en aquest ordre és logo, portada i imatge de la banda per fer-me una idea del que tinc davant. La imatge és gairebé un 30% del valoro és un disc.

En el cas de Inhospit i la seva Sacrifice 666, la portada em descol·locar bastant, no sabia que em trobaria dins, el títol suggereix black metall, però la seva senzillesa no albergava esperances ... Per sort, imagino que es tracta d'una demo han preferit invertir en so que no deixar-se els diners en una bona portada que flojee de so.

Dins Sacrifice 666 trobem un death / black amb detalls clàssics molt potent i cru. Cru seria l'adjectiu que millor li ve a aquesta demo. Temes potents i devastadors però amb un so molt cru i afilat. Això va ser el que em va llançar a acceptar aquesta review, que no es tracta d'una banda de black / death típica, estil que no em sento còmode revisant ja que no estan dins de les meves preferències. En canvi el so que han logardo Inhospot té prou personalitat com per fer d'alguna cosa fosc i agressiu cosa molt atractiu.

Sacrifice 666 arrenca amb "Dark Blood IN My Veins" amb una intro tremenda a força de teclats foscos que et van ficant en escena perquè les guitarres caiguin sobre tu de forma aclaparadora i amb riffs afilats i pesats. La veu és un dels detalls més a tenir en compte. Esquinçada i sagnant, molt black, però sense guturals extrems, molt personal. En aquest cas, la lletra va canviant del català a l'anglès.

"Sacrifice 666" és el tema més fosc del disc, amb una bateria aclaparadora, típica de l'estil, però no per això menys destacable. Un tema agressiu i fosc, el més black de la demo.

"Crits d'Infant" torna a reprendre el català com a idioma. Les guitarres afilades com fulles tornen a marcar la pauta d'aquest tall amb el permís de la percussió que en tot el treball està imparable. Heavy mezlcado amb foscor ... una fórmula d'èxit assegurat.

Sense der un fan dels estils extrems, Sacrifice 666 m'ha omplert, no s'ha fet pesat, tot el contrari. Han estat escoltes en què els tres temes, el quart és una outro, m'han enganxat aconseguint el que tot músic busca, que les seves composicions arribin a l'oient. ¡Meta aconseguida! Caldrà esperar a veure el que són capaços de fer quan s'endinsin en el primer disc, però la cosa promet.

Sergi Arise "Hell"
01/09/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.