SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Contrabanda - Trece (2012)

Contrabanda - Trece
Contrabanda logo
España

Trece

Rock
Producciones Malditas
2012


Temes

1. Tus Mentiras
2. No Quiero Volverte a Ver
3. Mírala
4. No Hacemos Nada
5. Mañana
6. Para Ti
7. Revolución
8. Sabes Hacerlo Bien
9. Fuera de Mi Piel
10. No Hay
11. Rock 'n Roll
12. Te Olvidaré

Formació

Veus: Javier
Guitarra: Juankar
Baix: Soto
Bateria: Roberto

Crítica

La història de Contrabanda es remunta a l'any 2005 sota els tímids auspicis de Rober (bateria) i Soto (baix). No serà fins al 2007 quan es tanca el triangle instrumental amb l'entrada de Juankar a les guitarres. Després de provar diversos cantants, la banda queda definitivament completada a mitjan 2009 amb el fitxatge de Javi, la tessitura vocal és el que estava buscant el grup. Després de diversos mesos girant pel circuit de sales madrilenyes a principis del 2010 coneixen al productor musical Emilio Mercader (Adrede, Despistaos, Pedro Andrea, Cool, Surge), involucrant-se en el projecte com un component més.

Amb ganes i il · lusió a l'abril i maig es fiquen en els estudis IDEMM del municipi madrileny de Parla a gravar, barrejar i masteritzar el seu disc debut, sempre sota l'atenta mirada d'Emilio, que és part crucial l'excel · lent so aconseguit en el present treball. Han cuidat molt la presentació del disc que va en forma de digipack o més aviat digilibro, ja que és de considerable grandària, i en el trobarem les lletres de les cançons i bastants dibuixos i fotografies.

Per cert no confondre aquest grup amb el qual acompanya l'ex integrant de La Fuga, ara conegut per Rulo i la Contrabanda.

I que ens trobarem en aquest àlbum Trece, doncs molt rock en les seves múltiples expressions. Rock directe a "Tus Mentiras", rock dur entre Burning i Los Rodríguez a "No Quiero Volverte a Ver", pop rock a "Mañana", rock alternatiu a "Por ti", rock and roll guitarrer a "Sabes Hacerlo Bien", rock adrenalític i desenfrenat a "Revolución" o rock amb sabor setanta a "Fuera de Mi Piel".

Els meus preferides del disc són "Rock n roll", que com diu el seu nom és una canonada de rock and roll guitarrer i una declaració d'intencions cap a passar la vida el millor que pugui. També m'agraden quan es tornen sentits i intimistes com a "Mírala", que comença de manera tranquil · la per anar guanyant intensitat i una vegada que foten canya van alternant les parts ràpides amb les lentes. Un altre tema amb la mateixa estructura és "No Hacemos Nada" on s'intercalen parts acústiques amb altres guitarreres. Les balades del disc són "No Hay" i "Te Olvidaré", preciós tema sobre el propòsit del protagonista a oblidar un amor.

Un disc que agradarà als rockers d'àmplies mires, si ets de cor més heavy que una pluja de destrals et semblarà una proposta excessivament tova.

Tatotitotu
03/07/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.