SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Frozen Shield - Deafening Woods (2014)

Frozen Shield - Deafening Woods
Frozen Shield logo
España

Deafening Woods (EP)

Melodic Death / Folk Metal
Autoproducido
2014


Temes

1. Harvest Of Deceit
2. Green Beards
3. Path To Oblivion

Formació

Veu: Xavi Pascual
Guitarra: Isaac Solanas
Guitarra: Marc Olesti
Teclats: Cristina Ramos
Baix: Andrea 'Hiza' Bonet
Bateria: Ivan Bosch

Crítica

Els barcelonins Frozen Shield acaben de presentar si primer treball d'estudi, Deafening Woods, un Ep que plasmi en un plàstic el que ja han vingut fent aquest any en els escenari de Barcelona.

Per als que no els coneguin, estem davant d'una jove banda de folk death metall del rotllo Ensiferum / Equilibrium. Epica i sons ancestrals adornats per rirmos ràpids i contundents, abundants canvis d'atmosferes.

Un estil que com tots el que guanyen adeptes de forma ràpida es veuen qualificats com moda ... gustos al marge és un dels meus preferits i més potents per la gran versatilitat d'acollir moments brutalesnde death, black, power, epic ... Una barreja perfecta.

Centrant-nos en Frozen Shield, l'Ep el conformen tres temes, "Harvest Of Deceit" és el primer a caure, obrint amb una intro a mig temps per canviar a uns riffs molt guerrers a mig camí entee Equilibrium pels detalls més ... diguem trópicales .... Però que ràpidament s'enfosqueix i entra al drap tornandose també més èpic. Una arrencada digne de bandes amb gran renom.

"Green Beards" canvia completament l'enfocament del Ep, un tema ràpid i festiu on els teclats adquireixen molt més protagonisme, amb una tornada miy pegadizo amb veus netes. M'agrada molt que en un estil així se'ls de tanta presència a les guitarres amb solos i puntejos per tot arreu, gràcies!

"Path To Oblivion" tanca aquest treball, un tema que arrenca molt épico i solemne amb uns teclats magnánimes i uns detalls de guitarra que tornen a enganxar. Poc té a veure amb els altres dos talls, més cru i angoixant al final.

Frozen Shield ja ha entrat en el mercat, espero que amb aquest aperitiu aconsegueixin donar més a conèixer fora de Barcelona.

Deafening Woods, si t'agrada en folk death no has de deixar passar aquest treball per alt.

Sergi Arise "Hell"
06/09/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.