SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Coronatus - Terra Incognita (2011)

Coronatus - Terra Incognita
Coronatus logo
Alemania

Terra Incognita

Gothic Metal
Massacre Records
2011


Temes

1. Saint Slayer 04:12
2. Fernes Land 03:39
3. A Dead Man's Tale 04:45
4. Sie Stehn am Weg 03:21
5. Vor der Schlacht 04:51
6. Hateful Affection 03:31
7. Der Kleriker 05:13
8. Das Zweite Gesicht 04:24
9. In Signo Crucis 06:17
10. Der Letzte Freund 05:24
11. Traumzeit 04:18
12. Terra Incognita 04:32

Formació

Veus: Ada Flechtner
Veus: Mareike Makosch
Guitarra: Aria Keramati Noori
Baix: Dirk Baur
Bateria: Mats Kurth
Teclats: Psalm 87

Crítica

Terra Incognita és el quart treball dels alemanys coronatus, editat per Massacre Records. El primer que ens crida l'atenció són els divuit membres que han passat anteriorment per la banda en dotze anys d'existència. En l'actualitat la banda està formada per Mats Kurth bateria, Dirk Baur baix, Ària Keramati Noori guitarra, "Psalm 87" teclats ia les veus Ada Flechtner i Mareike Makosch, dues veus femenines, Ada simfònica i Mareike més convencional i rockera.

Coronatus en aquest quart treball no s'allunya del camí marcat pel seu anterior treball encara que aquest Terra Incognita no és tan extrem, les veus simfòniques no ho són tant i el mateix passa amb les guitarres, potser té alguna cosa a veure amb el tenir ara un guitarra menys. Sent igualment una barreja de metall simfònic i gòtic influenciat pel folk, en aquesta ocasió els ritmes i composicions es fan més assequibles a un públic més ampli.

Ja des del primer tema, Saint Slayer, notem unes guitarres pesades i contundents que xoquen amb la melòdica veu d'Ada, fins i tot també amb la d'Maraike que en uns tons més baixos i amb un estil més directe i els teclats que omplen el tema en una atmosfera fosca i gòtica.

El single d'aquest Terra Incognita és un tema molt folk, Fernes Land, que poc té en comú amb l'inici del disc. Els arranjaments gòtics donen pas a unes gaites més festives i una lletra enganxosa alternada per les dues veus, amb preciosos cors, una altra de les característiques de coronatus, que apareixen en cada tall i que enriqueixen enormement aquest disc. M'atreviria a dir que sense el joc de les dues veus, coronatus perdria la major part del seu atractiu passant a ser una banda més del munt.

D'entre els dotze talls de Terra Incognita podem destacar Dead Mans Tale, In Signe Crucis o Das Zweite Gesicht amb uns cors i veus colpidors, Traumzeit que al costat de Fernes Land, són el més folk del disc, tot i que aquest tema és molt més ràpid, directe i potent. Sie Stehn Am Weg o Der Kleriker ens porten al costat més gòtic de l'àlbum. I no podíem deixar de costat al que al meu entendre és el tema més treballat del disc i que dóna nom a aquest, Terra Incognita que també el tanca.

Un disc que malgrat un canvi en les veus, situació sempre impredictible per a un grup, i sense endinsar-nos en una comparació entre les vocalistes, que en la majoria dels casos no fa altra cosa que desvirtuar els nous treballs per centrar-nos en eterns debat sobre si Carmen R. Lorch és millor o pitjor que Ada, podem dir que Terra Incognita és un disc que seguirà agradant als fans de la banda i que malgrat allunyar-se una mica de l'escena més gòtica serà del grat de tots els seguidors de bandes liderades per veus femenines .

Sergi Arise "Hell"
28/12/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.