SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Midnight Sin - Sex First (2014)

Midnight Sin - Sex First
Midnight Sin logo
Italia

Sex First

Sleaze Metal
Bakerteam Records
2014


Temes

1. Snake Eyes

2. Midnight Revolution

3. Feed Me With Lies

4. No Matter

5. ‘Till It’s All Gone Away

6. You Piss Me Off

7. Rise & Yell

8. Code: 69

9. 2 Words

10. Sweet Pain

Formació

Veu: Albert Fish
Guitarra: LeStar
Guitarra: Maurice Flee
Baix: Acey Guns
Bateria: Dany Rake

Crítica

Començaré, com em passa en algunes reviews, explicant perquè m'he decidit a fer la revisió d'un disc de Hard Rock / Glam quan no és el meu estil habitual. Doncs la veritat és que encara que podria haver alguna història memorable o digna de comentar no és així, senzillament el single em va semblar enrotllat i va captar la meva atenció. A vegades les coses són així de simples.

Des d'Itàlia i de la mà de Bakerteam Records ens arriba el primer treball de Misnight Sense, Sex First. El títol, portada i la imatge de la banda ja ens ho diu tot, hard / glam passat pel filtre del sexe i les aventures nocturnes. Res de nou sota el sol, però perquè ens anem a enganyar, per ventura és la seva intenció? ¡En absolut!

Els records a bandes del tipus Steel Panther són innegables. Les pistes desprenen energia i són perfectes per passar una bona estona, enganxoses i fresques. Una manera com una altra de explicar les seves experiències sexuals, no? El so ens porta irremeiablement als vuitanta ia l'explosió del glam. Afortunadament la banda té aquestes influències però passades per filtres actuals i amb una imatge actual.

El disc obre amb una intro que poc o gens té a veure amb tot el que he explicat. So de bar, fins aquí bé, però radicalment tallat pel que podrien ser els efectes d'una pelíclula de ciència ficció. Quant als temes destacables "Midnight Revolution" és el primer contacte amb el disc, un tema intens i directe. Una percussió potent marca les pautes glam latents en tot el disc.
"Feed Em With Lies", single del disc, tall potent i amb molt de ganxo, que no triga a marcar en el nostre cap. No és res de nou, però està ben fet, just el que es necessita per gaudir.

Més rockera és "No Matter" que s'ancora més si cap als vells 80. "You Piss Em Off" juga amb la contundència barrejada amb una irreverent arpa rockera. Tot el contrari de "Rise & Yell" hard rock en vena ia tot gas. El disc ens ofereix dues balades, "Code: 69" i "Sweet Pain" que posades al final del disc fan un final una mica light, però és glam ... així que és el normal.

Sex First és un disc de Glam rock, irreverent, descarat i ple de sexe per tot arreu. Un primer treball que aconsegueix el que es proposa, fer-nos passar una bona estona i gaudir de 40 minuts de lletres desenfrenades. Bon començament.

Sergi Arise "Hell"
19/09/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.