SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Siberia - A Calculated Life Cycle (2014)

Siberia - A Calculated Life Cycle
Siberia logo
España

A Calculated Life Cycle

Hardcore / Progressive Metal
Autoproducido
2014


Temes

01. Fear of heights
02. My last breath
03. Two hours
04. 100% cotton
05. Black pillow
06. Burning me inside
07. The saddest winter
08. Thanatos
09. A new dawn
10. On thin ice

Formació

Veu: Carlos Sáez
Guitarra: Víctor López
Guitarra: Daniel G. Nogales
Baix: Marc A. Claramunt
Bateria: Alberto López

Crítica

Sibèria exterioritzant potencial novament amb a Calculated Lifecycle. Disc amb el que en una primera escolta es capta l'ona fresca que descarreguen, sense descuidar la base rítmica pesada i els múltiples matisos musicals que ens brinden Sibèria.

Un dels detalls de més gaudi d'aquest àlbum és la ruptura de compassos. Sortint del patró típic d'estructura de cançó metall. Un llenguatge rítmic més tècnic, dinàmic amb bon combo de riffs i melodies de guitarres com poden ser les del tipus arpegi, puntejat i fins i tot Mandolin.

A Calculated Life Cycle satisfà totes les necessitats dels amants del death metal melòdic més progressiu. Una evolució notable respecte al seu anterior àlbum. Aconseguint un so al punt en una molt bona gravació i producció. Un gest d'originalitat i frescor amb una base metàl · lica contundent.

A mesura que transcorre l'àlbum es manté homogeni i en el mateix clímax. Tots els temes una peça exclusiva de tècnica i contundència. Molt ric en detalls.

Iniciant amb Fear of Heights de manera acústica i atmosfèrica donen pas a My Last Breath, el combo que obre el disc a manera metàl · lic progressiu amb una veu gutural alternant a melòdica durant el transcurs de l'àlbum. Prosigiendo amb Two Hours i seguint la mateixa estela tècnica i de canvis de passatges imprevisibles a 100% cotton.

Black Pillow es manté com un dels temes més melòdics de l'àlbum en comparació a la resta que recullen bateries més canyeres amb alguns breakdown més pesats com els temes que segueixen Burning Em Inside i The Saddest Winter.

Arribem a Thanatos un altre dels temes contundents i amb classe que inclou l'àlbum. Una combinació de riffs tècnics molt ben encaixada i original. A New Dawn i On the Ice amb un final bastant sorpresa donen finalitzat l'àlbum però no l'activitat de Sibèria. És a dir, que el delit d'aquest material en directe és més que considerable.

Ahbyss
13/10/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.