SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Suicide Silence - You Can't Stop Me (2014)

Suicide Silence - You Can't Stop Me
Suicide Silence logo
E.E.U.U.

You Can't Stop Me

Deathcore
Nuclear Blast
2014


Temes

1. M.A.L. 0:47
2. Inherit the Crown 3:28
3. Cease to Exist 3:42
4. Sacred Words 4:20
5. Control 2:53
6. Warrior 2:59
7. You Can't Stop Me 4:07
8. Monster Within 3:37
9. We Have All Had Enough 3:36
10. Ending Is the Beginning 2:38
11. Don't Die 3:45
12. Ouroboros 4:04

Formació

Veu: Hernan "Eddie" Hermida
Guitarra: Chris Garza
Guitarra: Mark Heylmun
Baix: Dan Kenny
Bateria: Alex Lopez

Crítica

Suicide Silence és una banda americana amb una curta i accidentada trajectòria, portaven un ritme frenètic que els va fer pujar a nivell mundial de manera bestial, però després de la mort de Mitch Lucker gran pilar vocal de Suicide Silence, la banda es va veure obligada a frenar en sec la pujada i fins i tot plantejar-se si seguir o no. Després d'uns mesos d'aturada ens van presentar Eddie Hermida (ex AllShallPerish) qui substituiria a Mitch en la nova etapa de la banda.

Doncs bé hem pogut saber que el disc "You Can not Stop Me" van ser els últims temes que va fer Mitch abans de morir. Sens dubte Mitch era una ment prodigiosa, el podem verificar després d'escoltar el disc sencer. Hi havia força por entre el públic per veure quin seria el nou camí de la banda. Però vist el vist, no han perdut l'essència ni molt menys sembla que el mateix Eddie aquest posseït per Mitch.

Per als amants del Death Metal o Deathcore, aquest és un disc imprescindible del primer a l'últim minut, comença amb temes plens de canvis de veus bestials i ritmes incessants acompanyats de breakdowns al pur estil suïcidi silence. També es manté la tècnica impecable que podrem veure en temes com "Control".

"Inheritthe Crown" comença de manera apoteòsica trencant cadenes i tot al seu pas, tema que obre el disc, i que fa que et transports a un món apocalíptic que et tindrà atrapat durant tot el disc.

Però ja el tema estrella del disc és el que dóna nom a aquest, amb el qual van fer un videoclip homenatjant al ja mort Mitch Lucker. Acostumats a mort i destrucció que ens transmeten els temes de suïcidi silence i els clips de vídeo que han fet, trenquen amb l'esquema en el videoclip d'aquest, potser pel tema de Mitch. En general un tema que com el nom indica ningú els podrà aturar, seguiran rebentant escenaris i festivals en honor a Mitch.

Un altre aspecte que m'ha agradat molt són les projeccions de veu i li registre impecable que posseeix Eddie Hermida, que en els temes et passa de veus death a veus al més estil brutal death.

Un disc molt en la línia de Suicide Silence, només hi ha un tema que em descol·loca pel que fa al vist i és el tema "WeHaveAllHadEnough" ja que comença diferent al que estem acostumats a sentir d'aquesta banda.

Els components de la banda van avisar que aquest no seria ni molt menys dels millors àlbums de suïcidi, però per a mi no s'allunya per res dels altres discos passats.

Xavi Pascual
27/10/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.