SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Guilles de Rais - The Bridge (2014)

Guilles de Rais - The Bridge
Guilles de Rais logo
España

The Bridge

Black / Death Metal
Autoproducido
2014


Temes

1. Eye 00:25
2. Seed and Reincarnation 03:55
3. Price of the Contempt 06:49
4. Fly Over the Crap 03:52
5. Spoon of Ants 04:02
6. A Long Tongue of Shit 02:47
7. To the Point of No Return 04:13
8. Acceptation 03:20
9. The Bridge 04:58
10. And Far Beyond... 04:18

Formació

Veu: Adri
Guitarra: Sevi
Guitarra: Paños
Baix: Enrique
Bateria: Alfred Berengena

Crítica

Moltes vegades s'ha dit d'ells que són un dels grups més infravalorats de l'escena del metall extrem nacional, però si els escuchmos una mica més, es veu clarament que, si alguna cosa són, és un dels millors grups del país.

Amb aquest CD, ja el cinquè en la seva carrera, han pujat un esglaó més, si és que és això possible. Destaca, abans de posar-nos a escoltar el CD, el canvi d'alineació. En efecte, el que s'asseu darrere de mil plats en aquest rodó és el brillantíssim Alfred Berengena (actual bateria de Soziedad Alkoholika). Partint d'això, ens podem començar a fer una idea del que se'ns ve a sobre

Entrem ja en el món amb una intro que ens fa sentir-nos vigilats, observats per "alguna cosa", amb una sola frase repetint-se "I see you".

"Seed and Reincarnation", la primera cançó pròpiament dit, és un repàs a les bases del metall extrem. Passatges ràpids amb molta caixa, perfectes per al "pit" i altres una mica més lents que construeixen la cançó, deixant-nos amb la pregunta de "Què faries, si poguessis viure diverses vides ?, que ens condueix ràpidament a la tercera pista de l'àlbum , "Price of the Contempt" que segueix amb la dinàmica de l'anterior tema però afegint-li una dimensió més profunda que l'anterior, explicant la mentida en què molta gent viu dia a dia, sense assabentar-se, fins que és tard. El següent curt del CD, és d'una força inqüestionable: "Fly over the crap" metall cafre, amb un vena més thrashera, ràpid com un cop de peu a la cara, no t'assabentes del que està passant fins que ja és tard i els teus timpans estan trencats, ressonant en el teu cap la dificultat que suposa educar de nou a un món des dels joves, sense que caiguin en el caos mundà.

"Spoon of ants" és una brillant barreja de sons èpics amb passatges de pura traca, en els que el coll et fa mal als 2 segons, que et deixa clar que algun dia, tu hauràs de passar també per l'estrada de la teva mort, tu actuaràs també. "A long tongue of shit" és la següent en sonar en aquest rodó. No té pèrdua, comença qual arma que es carrega, i de cop i volta, dispara ... la resta ho escoltarem des d'una caixa de pi, de la mateixa manera que quan entenguem la veritat de les nostres vides serà massa tard.

Entrant a la recta final del rodó, ens trobem amb "to the point of no return" amb una entrada seriosa, fosca, que puja a poc a poc transformant l'atmosfera de serietat en
agressivitat pura, per tornar a un moment més fort, pseudoépico. Entra un sol pràcticament de bateria guitarra al mateix temps, que torna a pujar la intensitat per deixar-nos caure en un passatge
acústic, que ens posa en tensió, a mesura que la música es torna més intensa, i que ens porta al final de la cançó amb una altra gradual pujada d'intensitat, amb el desenvolupament de la cançó, el grup entra en més profunditat en la idea de la mentida que és la vida per a tanta gent, aquesta vegada des dels ulls d'una persona, un peó més en el gegant tauler de la vida.

Entrem ara en l'interludi del disc, "Acceptation", que ens recorda als grans amb un lleuger record a led zeppelin en un principi, que cap a la meitat final del sol ens porta a un so més "knopfleriano", demostrant que aquests músics saben molt més que ficar tralla i agressivitat. Vam quedar en un estat de calma, que mantien el següent curt, "The bridge", amb una entrada de baix molt atmosfèrica. Es passa a continuació una successió de pujades i baixades que ens dirigeix ​​a la bogeria agressiva tradicional de Guilles de Rais, apropant-nos a un riff que ens deixa enfonsats a terra, clavats, del qual només vam sortir amb un sol molt propi d'aquest grup, per si de cas no quedava clar que el sevi és unn mag amb 6 cordes a la mà. Per tancar, de nou agressivitat, força, que us trenca en mil trossos, que es fon a la perfecció amb la idea que tot i no saber el resultat per endavant, cal prendre decisions, ens agradin o no.

Per tancar amb aquest espectacular disc, ens enconramos amb "and far beyond", que durant el seu desenvolupament ens adonem del que ens diuen els Guilles amb aquest tema. Això no acaba aquí. Magnífic tema per tancar un disc, que ens deixa clar que aquest grup està aquí per quedar-se.

Aquest és un dels discos de metall extrem millor creat a Espanya en, probablement molt temps. La profunditat de la qual gaudeix tant musical com letrísticamente és envejable. Per això, i moltes coses més, espero sentir molt més d'aquests músics, i que puguin tenir l'oportunitat que realment mereixen.

DLane
28/10/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.