SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Diabulus In Musica - Argia (2014)

Diabulus In Musica - Argia
Diabulus In Musica logo
España

Argia

Symphonic Power Metal
Napalm Records
2014


Temes

1. Et Resurrexit (Libera Me) 03:02
2. From the Embers 04:57
3. Inner Force 03:50
4. Furia de libertad 04:48
5. Maitagarri 06:00
6. Sed Diabolus 01:09
7. Spoilt Vampire 04:41
8. Eternal Breeze 05:12
9. Mechanical Ethos 04:34
10. Encounter at Chronos' Maze 06:19
11. Indigo 04:11
12. Healing 06:32
13. Horizons 01:20

Formació

Teclats, veu: Gorka Elso
Veu: Zuberoa Aznárez
Guitarra: Alexey Kolygin
Baix: Odei Ochoa
Bateria: David Carrica

Crítica

La banda originària de Pamplona, Diabulus in música, ens presenten el seu nou àlbum d'estudi, Argia, el tercer si no comptem el audiobook Itzalen Sua (2012).

El primer que vaig a dir d'aquest àlbum: Quina veu té aquesta dona! Zuberoa Aznárez és sens dubte una veu que ha de ser escoltada. Particularment m'agrada molt quan fa servir un registre clàssic, però això ja és a títol personal. Un cop dit això, anem a parlar de l'àlbum.

Argia està compost per tretze pistes, com comprendreu, no em dedicaré a analitzar-los tots un per un, perquè la gràcia és descobrir els temes i els seus matisos un mateix amb les orelles. En aquest àlbum han col·laborat Ailyn Giménez, vocalista de Sirenia, en la cançó Fúria de Llibertat i el vocalista Thomas Vikström, conegut per haver format part de Candlemass, Stormwind i ser membre de Therion, qui col·labora en la cançó Encounter at Chronos 'Maze. Aquest àlbum té de tot. En primer lloc cal destacar que Diabulus in música saben combinar molt bé elements de la música clàssica amb riffs moderns, riffs potents i riffs enganxosos, el que fa que gaudeixis de les cançons. Han moments instrumentals que per a algú a qui li agrada la música clàssica són tot un delit. D'altra banda no puc deixar de fer menció especial a les veus. Ja no parlo només de l'veuassa de Zuberoa, que no té res a envejar a grans personalitats com Tarja Turunen, sinó de tot el muntatge i el treball que hi ha a totes les melodies vocals de l'àlbum sencer i les lletres, que no solament estan en anglès . Faig esment, per exemple, a la cançó Indigo, que encara que és la més tranquil·la té alguna cosa a les melodies vocals que em té enamorada, o el gran treball que hi ha al costat de Thomas Vikström en Encounter at Chronos 'Maze. Sens dubte cal aplaudir a aquest grup amb força per la feina que han fet, tot pega, tot està mirat al mil·límetre, i es nota que aquest grup ja juga, per dir-ho d'alguna manera, en lligues superiors.

Recomano altament aquest àlbum per la seva instrumentació, per les seves melodies, per les seves lletres i per l'enorme treball que imagino que hi ha darrere d'un àlbum com o Argia. Senyors i senyores, obrin bé les orelles perquè en grups com Diabulus in música escoltem la nova era del metall simfònic.

Mireia
07/11/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.