SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Black Label Society - Catacombs of the Black Vatican (2014)

Black Label Society - Catacombs of the Black Vatican
Black Label Society logo
E.E.U.U.

Catacombs of the Black Vatican

Groove Metal
E1 Entertainment
2014


Temes

1. Fields of Unforgiveness 03:12
2. My Dying Time 03:22
3. Believe 03:44
4. Angel of Mercy 04:14
5. Heart of Darkness 03:39
6. Beyond the Down 02:54
7. Scars 04:13
8. Damn the Flood 03:18
9. I've Gone Away 03:51
10. Empty Promises 05:16
11. Shades of Gray 06:28

Formació

Veu, guitarra: Zakk Wylde
Guitarra: Dario Lorina
Baix: John DeServio
Bateria: Chad Szeliga

Crítica

El 9è disc de Zack Wylde, el que va ser guitarrista d'Ozzy Osbourne, amb Black Label Society, es titula Catacombs of the Black Vaticà Han passat 3 anys des de l'últim treball de la banda "Order Of The Black".
BLS, compta amb una cara nova en aquest àlbum Txad Szelinga a la bateria i ja no hi ha el rítmic Nick Catanese qui va estar a la banda des de 1998.

La veritat és que no sóc una experta en Black Label Society, no he escoltat la discografia completa, però els seus grooves i el seu so meridional, m'agrada, tot i que en aquest disc hagin deixat una mica de banda, aquest so, per centrar-se més en temes més propers al rock clàssic, que no al heavy metal més canyer del grup, predominant els mitjos temps, i les balades. Creant un disc molt equilibrat, que es deixa escoltar de principi a fi, però sense sorpreses, potser sigui a causa de la marxa de Nick Catanese de la banda, aquest canvi en aquest treball, Black Label Society sempre ha estat Zack Wylde, per la qual cosa no s'esperava un canvi en aquest àlbum sense Nick, però la veritat és que n'hi ha.

Vaig deixar uns mesos l'àlbum aparcat i tarda a escriure aquesta crònica, per veure si descobria en l'àlbum aquestes sorpreses que et fan estimar un disc, però la veritat és que contra més ho deixava més mandra em feia, però, potser no és el millor treball de BLS però si és un molt ben disc, amb qualitat de la marca Zack Wylde, amb els seus solos de guitarra plegats d'harmònics i la seva veu trencada inconfusible, i aquestes balades que estarrufen la pell, però potser esperava més canya d'aquest, deixem que passi un temps fins que es reposi de la marxa de Nick, ja que setze anys amb ell sens dubte s'han de notar, espero veure una evolució en el següent àlbum i que Zack torni a recuperar aquesta originalitat que sembla no tenir aquest àlbum tot i ser bo.

Noelia Lokadelmetal
10/11/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.