SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Strikeback - Share Your Hate (2014)

Strikeback - Share Your Hate
Strikeback logo
España

Share Your Hate

Thrash Metal
Autoproducido
2014


Temes

1. Breathing Fire 06:58
2. Revolution 05:24
3. Share Your Hate 04:21
4. Kill of Be Killed 03:14
5. Supremacy 03:30
6. Strike Back 04:41
7. Bringers of Destruction 03:47
8. This Is Thrash 03:09

Formació

Veu: Liber
Guitarra: Aleks
Guitarra: Rafa
Baix: Pilar
Bateria: Sebas

Crítica

Que el thrash metall està de moda ningú ho pot negar a estar altures, enrere van quedar aquests anys en què tot es portava a l'extrem. Ara l'esperit de la Bay Area està més actiu que mai i els amants del thrash estem d'enhorabona. Sense arribar a estar de moda, les modes no porten res de bo, el thrash més americà de finals dels vuitanta i principis dels noranta ha tornat a ocupar la posició que es mereix amb grans noves bandes que barregen aquell so tan enèrgic i irreverent amb la qualitat actual i un nou exemple d'això el trobem en Strikeback.

Provinents de la Corunya és tota una sorpresa per a un servidor, que amb prou feines ni sabia de la seva existència i em trobo amb un disc que sense cap èmfasi desmesurat ni ganes de quedar bé és tot un cop de peu a la boca, dit en el millor dels sentits . Share Your Hate és un disc de pur thrash metall ianqui passat dels noranta passat pels filtres actuals però sense perdre gens de força i mala llet dels bons temps. Res de mescles modernillas ni metalcore o death apuntant després de les afilades cordes de les guitarres, pur thrash en tota la cara. Vaja, que si algú pensava que la tornada del thrash era una moda, ja es pot estar empassant les seves paraules. Mai va marxar per poder tornar.

Share Your Hate destil·la força i energia a cada riff, començant amb "Breathing Fire" que arrenca amb una intro lenta i contundent per donar curs a un tema veloç i contundent. Una arrencada que no deixa lloc a dubtes de la calada de Strikeback. No té res a envejar als vells clàssics ni bandes modernes. Barrejant melodia i ràbia és un gran inici. Si l'arrencada havia estat prometedor, "Revolution" acaba per arrasar els pocs dubtes que em quedaven sobre la qualitat del plàstic en qüestió. Començant contundentment, amb força, ens prenem amb riffs punyents. No cal ficar mil notes per compàs per aconseguir riffs afilats. Cort d'allò més rabiós amb una tornada que et deixa la pell de gallina.

"Share Your Hate" dóna títol al disc, un tall més assossegat que els anteriors, jugant més amb les melodies de les guitarres, però sense perdre aquesta força i agressivitat inicial i jugant més amb les segones veus. Un tema més treballat metòdicament i amb canvis de ritme que trenquen amb la tònica inicial.

I amb el quart tema ens topem amb una de les joies del disc "Kill Or Be Killed", com el seu títol indica és una declaració d'intencions ... una fugida endavant per donar-ho tot o morir en l'intent. Intens com pocs, ràpid no ... imparable. Riffs devastadors que et donen una hòstia en tota la cara sense veure-la venir. Passem així l'equador del disc amb un tema molt al Megadeth de la seva època daurada del Symphony Of Destruction o Youthanasia, amb unes guitarres enormes que porten a la banda a un nivell més elaborat encara que menys intens, però per a un servidor aquests canvis li donen a la banda una major versatilitat i per tant més qualitat al disc, un altre dels grans temes de Share Yor Hate.

A la recta final del disc "Strike Back" ens retorna a la voràgine de la velocitat i la ràbia, de nou la Bay Area desplega aquí tota la seva influència. "Bringers Of Destruction" amb gust de Metallica del Kill Em All no porta al final de "This Is Thrash" ... què puc dir amb semblant títol? Speed Thrash en vena!

Aquest país en els últims anys està parint bandes d'un nivell enorme al thrash metall ... deixant ja de banda a Angelus Apatrida o Crisix, tenim tot un arsenal en forma de Exodia, Aggression, Lethal Vice ... i Strikeback. Senzillament afegiré que si t'agrada el thrash clàssic ... ja estàs trigant!

Sergi Arise "Hell"
12/11/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.