SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Lordi - Scare Force One (2014)

Lordi - Scare Force One
Lordi logo
Finlandia

Scare Force One

Heavy Metal
AFM Records
2014


Temes

1. SCG7: Arm Your Doors and Cross Check 1:35
2. Scare Force One 4:58
3. How To Slice A Whore 2:47
4. Hell Sent In The Clowns 4:20
5. House Of Ghosts 4:12
6. Monster Is My Name 3:34
7. Cadaver Lover 3:51
8. Amen’s Lament To Ra II 1:10
9. Nailed By The Hammer Of Frankenstein 3:20
10. The United Rocking Dead 5:46
11. She’s A Demon 5:37
12. Hella’s Kitchen 1:10
13. Sir, Mr. Presideath, Sir 5:44

Formació

Veus: Mr. Lordi
Guitarra: Amen
Baix: Ox
Teclats: Hella
Bateria: Mana

Crítica

Hi ha bandes que per X raons porten una llosa a sobre que els persegueix al llarg de la seva trajectòria musical. Poques bandes se m'ocorren que puguin exemplificar més clarament aquesta situació que els finesos Lordi, arxiconeguts pel seu triomf en l'any 2006 en el pseudofestival Eurovisió i amargament oblidats pel gran públic just després de la victòria que els portaria, irònicament, a la popularitat . No obstant això, tot i existim certs rebels qui ens neguem a creure que després de "Hard Rock Hallelujah" la banda va acabar i que seguim gaudint tant dels seus discos d'estudi com dels seus fantàstics directes, que seguim gaudint d'una banda la senyal d'identitat va veure diluïda a causa de la pròpia mel de l'èxit però que encara segueix present en la ment d'aquells qui no els oblidem.

Lordi, al meu parer, s'han caracteritzat al llarg de la seva ja àmplia trajectòria per una línia bastant uniforme d'àlbums que han sabut mantenir una qualitat equitativament igualada entre ells. És innegable l'empremta que va marcar la seva tripleta inicial, acabada precisament a "The Arockalypse" com a gran despunti en la seva carrera pels successos anteriorment esmentats que van viure els monstres finesos, però no per això els discos que han tret a posteriori són de menys qualitat o mereixen menys oportunitats, ja que la qualitat que aquests alberguen no és poca i les ganes que tenen aquesta gent d'agradar tampoc.

"Scare Force One", nou llançament de Lordi després d'un més que destacable "To Beast Or Not To Beast", no pretén revolucionar els fonaments del so de la banda ni pretén agradar a aquells qui no hagin simpatitzat ja amb la seva imatge o amb el seu música. La banda ha seguit amb les directrius que han marcat la seva major o menor èxit al llarg dels seus ja 7 àlbums (que es diu aviat) per aconseguir facturar un llarga durada digne del nom de la banda. Talls com "Nailed By The Hammer of Frankenstein", "How To Slice A Whore" o la mateixa cançó que dóna títol al disc ens mostren aquesta faceta tan característica de la banda: cançons senzilles i enganxoses, amb un caràcter entre el tètric i el gamberro, que fan les delícies d'aquells qui segueixen gaudint d'aquesta barreja d'Hard Rock i Heavy Metal que és Lordi. Amb una durada molt ben aconseguida (per fi s'han adonat que més valen 10 temes ben fets que 15 amb palla de entremig) l'escolta es fa molt amena, ja que Scare Force One aconsegueix entretenir i enganxar l'oient al llarg d'unes cançons que prometen donar molt espectacle en el directe de la banda (que sens dubte segueix sent el punt fort dels finesos).

No ho negarem: Scare Force One no marcarà un punt ia part ni en la història del metall ni en la pròpia història de Lordi, però el disc, tot i no despuntar en cap moment, tampoc afluixa. No se m'acut cap cançó de l'àlbum que puga ser catalogada com a dolenta o com menys bona, simplement la qualitat es manté al llarg del minutatge del nou llançament de Lordi i fa d'aquesta la seva millor proposta. "Hell Sent in the Clowns", "The United Rocking Dead" o "Sir, Mr. Presideath, Sir" són temes que saben com mantenir enganxat a l'escolta, i més tot i que ja els has fet unes quantes oïdes, quan ja has estat atrapat pels seus enganxoses melodies i per les seves rockers acords.

Darrere de les màscares i de les seves disfresses, Lordi alberguen en si mateixos grans músics que saben jugar, i molt bé, les seves cartes en l'estudi. Cançons canyeres, gamberres, fosques i tètriques adornen els seus llançaments de manera perfecta per mantenir una unitat impecable. Potser els seus nous àlbums no han de contenir hits d'èxit que deixessin empremta per a la posteritat en el món del metall, però aquests seguiran alimentant la carrera d'una banda que, si bé amb poca sort, ha sabut enamorar a aquells qui seguim amb ells des del principi .

Si t'han agradat Lordi com la banda que han estat (i que encara són) al llarg d'aquests anys, Scare Force One saciarà les teves ànsies de monstruositat finesa. Ganes de veure'ls de nou per aquestes contrades, almenys a un servidor, no en falten.

Víctor Vallespir
17/11/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.