SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Lasagabuster - Hope Comes From Shadows (2014)

Lasagabuster - Hope Comes From Shadows
Lasagabuster logo
España

Hope Comes From Shadows (EP)

Metalcore
Autoproducido
2014


Temes

1. Three sheets to the wind
2. We are pusuing sinners who are not guilty at all
3. Maybe we’re living in a world full of lions so what I am certainly sick of living in a world full of rabbits
4. Fortitude of Earthowrms
5. Discoverd sounds

Formació

Veu: Jessie
Guitarra: Sergio
Guitarra: Nacho
Baix: Monfrino
Bateria: Victor

Crítica

Lasagabuster és una banda de metalcore originada a Barcelona nascuda el 2010 (data aproximada). Per a qui no els conegui, aquesta jove agrupació la formen: Jessie Williams a les veus (a qui també trobarem a Ankor), Sergio i Nacho com guitarres i veus de suport, Monfrino al baix i finalment, Víctor a la bateria. Aquest passat mes d'agost ens van presentar el seu nou EP "Hope Comes From Shadows" format per cinc talls dels quals em disposo a parlar breument a continuació.

Three sheets to the wind, primer tema de l'EP amb el que van donar a conèixer el seu nou treball, és un tema molt enèrgic amb riffs contundents i melòdics reforçats amb electròniques modernes, alguna cosa ja identificatiu en aquesta banda. I després de la tempesta arriba la calma, i així es pot apreciar en aquest segon tall, un tema que et farà reflexionar. En aquesta mateixa línia el segueix Maybe we'RE living in a world full of lions [...]. Cal destacar que és un tema a dues veus, on ha participat Alex Coromina (Kill the ficus) amb unes veus melòdiques molt enganxoses i que han empastat a la perfecció amb les de Jessie, un gran tema sense dubte. Arribant gairebé al final, Fortitude of Earthowrms, et incitarà de primeres a cantar al costat de la banda gràcies als cors que ho introdueixen. Tornant a ritmes més accelerats, no hi ha dubte que serà uns dels temes més gaudits pel públic en els seus concerts. I per finalitzar, un tema a manera de outro, on es pot apreciar en la seva totalitat la qualitat instrumental de la banda i els sintetitzadors cobren gran protagonisme.

En definitiva, Hope Comes From Shadows és un àlbum que deixa un bon gust de boca, bastant breu però ben treballat, on es barregen veus netes amb altres de scream, guitarres contundents amb altres melòdiques sobre uns matalassos electrònics molt bé barrejats.

Estefanía Aledo
02/12/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.