SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Traxilium - El Infierno Ante Mi (2014)

Traxilium - El Infierno Ante Mi

Warning: getimagesize(pics/band/traxilium.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_reviews_web.php on line 183

Warning: Division by zero in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_reviews_web.php on line 188
Traxilium
Traxilium logo
España

El Infierno Ante Mi (EP)

Heavy Metal
Autoproducido
2014


Temes

1. El infierno ante mi
2. Pide Perdón
3. Tu Recuerdo
4. En Mi Tormento
5. Otra Realidad

Formació

Veu: David Simarro
Guitarra: Álvaro Rico
Guitarra: Jesús García
Baix: Ramón Valero
Bateria: José Linares

Crítica

El infierno ante mi, és la carta de presentació en societat de Traxilium, banda de heavy metal clàssic d'Alacant.

Traxilium ens presenta 5 temes de collita pròpia on podem destacar la veu melòdica i aguda amb la possibilitat d'un lleuger esquinçat per part de David Simarro, qui té gran protagonisme en aquest projecte atès que s'ha encarregat també del artwork i de gran part de les lletres.

El disc obre amb el tema que dóna nom a la publicació: "El infierno ante mi". Ens trobem davant d'un tema de metall clàssic amb uns riffs de guitarra que desemboquen en clàssics i ràpids acords que omplen el tema. Obra d'Álvaro qui s'alterna en les tasques de solista amb Jesús, explotant aquests clixés que tan bé funcionen al hardrock i el metall de sempre.

Ritmes enganxosos els que ens deixa "Pide Perdón". Temes molt guitarrers tots amb la intenció d'entrar ràpid i deixar clar l'estil de la banda. Les bateries senzilles però solvents són obra de José Linares i combina ritmes més clàssics amb adorns de doble bombo que enriqueixen rítmicament els temes amb la col·laboració del baix de Ramon.

"Tu Recuerdo" és el tercer tema d'aquesta notable presentació i ens mostren les seves tasques en forma de balada. Un petit mostrari del que pot abastar un possible futur llarga durada de la banda.

La penúltima pista em recorda guitarrísticamente parlant als recentment retrobats Terra Santa. Un riff de guitarra, senzill però efectiu ens dóna pas a una tornada que anirà alternant amb l'esmentat riff per desembocar en una tornada. El tema trenca a la meitat lentament en forma de balada i després d'uns remarcables cors, torna a accelerar-se fins arribar al sol que ja ens portarà al final després d'una pujada de to.

Finalment tanquen amb "Otra Realidad". Un altre regal de metall clàssic que segueix la mateixa fórmula d'un riff principal que va alternant estrofes, amb un bon quefer vocal i una sòbria i solvent base musical.

Així doncs bona presentació la de Traxilium que tenen una bona carta de presentació en la qual basar-se per créixer com a banda tant en viu com en futures publicacions. Molt interessant seguir-los la pista!!

Víc Salda
03/12/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.