SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Guadaña - Deryaz (2014)

Guadaña - Deryaz
Guadaña logo
España

Deryaz

Heavy Metal
The Fish Factory
2014


Temes

1. Deryaz I: Partida
2. La Suerte
3. Rencor
4. Yo Soy La Ley
5. Promesas Incumplidas
6. Deryaz II: Adrenalina
7. Más Allá
8. Algo por lo que Luchar
9. Largo Camino
10. Como Hermanos
11. Deryaz III: Regreso

Formació

Veu: Salvador Sánchez (Salva)
Veu: Gloria Romero (Glory)
Guitarra: Jacob García
Baix: Ramón Gaviño
Bateria: Pablo Casas

Crítica

Segon disc d'aquesta banda andalusa de heavy metal clàssic composta majoritàriament per ex-membres de Huma. En aquesta ocasió, han intensificat el seu so amb un disc conceptual de grandíssima qualitat en el seu conjunt.

Les veus se les reparteixen Glòria Romero i Salvador Sánchez. Glòria absorbeix tot el protagonisme i emergeix en aquest disc com un referent femení a nivell vocal (si és que no ho havia aconseguit ja). És ressenyable la contribució de Jacob García a la guitarra, amb uns solos molt ben triats, i una molt bona producció a càrrec de Javier Rondán, amb qui ja van gravar el seu primer CD.

El disc comença amb "Un viaje anhelando la libertad", cançó amb gran força i acompanyada en tot moment per una base electrònica.

Els següents temes contenen riffs enganxosos, bons tornades i bons arranjaments, encara que aquests últims ja no són electrònics com els anteriorment esmentats. D'acord avancem en el disc, cada vegada és més evident que Dalla ha perdut la seva etiqueta de clàssic per endinsar-se en gèneres més actuals.

El quart tema "Yo Soy La Ley" és dels més crus i recomanables, amb un missatge rotund que acompanya l'actual situació de corrupció que vivim.

"Promesas Incumplidas" i "Más Allá" són les cançons més speed del disc. Ambdues són autèntics llançaments i tenen una línia més clàssica que la resta del disc, amb fragments més propers al trash metal.

En el sisè lloc ens trobem la segona part de Deryaz, "Adrenalina", on la banda recupera les bases electròniques del primer tema com a nexe entre les dues cançons.

"Algo por lo que Luchar" trenca amb la línia més trallera del disc, i ens rebel·la a Glòria en un gran treball vocal. És una balada de molt sentiment.

"Como Hermanos" és una altra de les cançons destacables d'aquest segon treball de la banda. És, possiblement, el tema amb una línia més clàssica, amb alguns bridges que recorden al country.

Finalment arriba la tercera part de Deryaz, "Regreso". Aquí la banda recupera per última vegada els sons més crus i electrònics.

Sens dubte, es tracta d'un disc addictiu que enganxa a cada escolta. La pega és que, com a disc conceptual, es queda una mica coix. La cançó de Deryaz partida en tres parts és fàcil d'encaixar, però la resta del disc sembla que vagi per una altra banda. Tot i això, el LP és un pas endavant en una de les bandes que criden a ser referent del metall nacional en els propers anys.

Alf “Krápula”
22/01/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.