SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Crisix - The Menace (2011)

Crisix - The Menace
Crisix logo
España

The Menace

Thrash Metal
Kaiowas Records
2011


Temes

1. A.S.F.H. 01:40
2. Ultra Thrash 05:10
3. Internal Pollution 04:36
4. Flesh-Collector Machine 06:35
5. Holy Punishment 05:59
6. Dead By The Fistful Of Violence 04:24
7. Spawn 04:54
8. Brutal Gadget 04:47
9. The Last Monkey 05:44
10. Unleash The Beast 04:47
11. Mummied By Society 06:45
12. Electric Possession 05:55
13. Ultra Trash (Bonus Track)

Formació

Veus: Juli Baz
Guitarra: Marc Busqué
Guitarra: Albert Requena
Baix: Marc Torras
Bateria: Javi Carrion

Crítica

Aquests joves igualadins es van donar a conèixer com Crysys amb la seva maqueta Demonsthrashion, composta de tres temes, amb la qual es van presentar i van guanyar la W: O: A Metall Battle en 2009.

Això els va portar a tocar al festival més gran de Heavy Metal del món. Després de la seva actuació en Wacken Open Air, van demostrar el poder que tenen sobre l'escenari i els declarar guanyadors, per tant tocarien el següent any i guanyadors, per tant gravarien CD amb Wacken Records.

Així doncs, van començar a treballar amb el productor Waldemar Sorychta (Monspell, Sodom, Samael) però a principis de 2010 la discogràfica els va anunciar que no hi havia pressupost per a la gravació del CD. Després d'aquesta decepció la banda va seguir endavant i entrar a gravar a Axtudios (Barcelona) i barrejar a Alemanya amb Andy Classen.

I quan tot semblava que anava bé, es van trobar que havien de canviar el nom ja que la multinacional Sony tenien un CD anomenat Crysis. Això era un gran problema, ja que la gent els coneixia com Crysys, així que van decidir anomenar Crisix, que és molt similar.

Així que amb el nom canviat i amb el CD gravat, passen a formar part de la discogràfica Kaiowas Records.

Després de tot això, el passat 26 de setembre van treure The Menace a la venda. Aquest comença amb la introducció A.S.F.H. seguit d'Ultra Thrash, un dels temes que més li queda a la gent. Amb aquesta cançó deixen entre veure que aquest CD estarà ple de thrash de la vella escola. Internal Pollution és un dels temes que componia la maqueta Demonsthrashion, aquest cop millorada. El segueix Flesh Collector Machine i Holy Punishment, dues cançons en les que mostren el talent que tenen al compondre. Després d'aquestes dues cançons comença a sonar Dead by the Fistful of Violence, el que va ser el primer single del grup, inclosa també a la maqueta.

En el següent tema anomenat Spawn, parlen com bé diu el títol, sobre aquest heroi dels noranta creat per Todd Macfarlane.

Brutal Gadget estic segura que serà un dels temes que més donarà que parlar. És una cançó que fa esment a la pel · lícula The Mask i part de tenir un principi i final de cançó una mica peculiar entre mig de la cançó ens sorprenen amb la rumba Cuban Pete.

The Last Monkey s'allunya una mica més d'aquest estil thrash de la Bay Area que tenen com a referència Crisix, traient un costat mes rocker, seguint amb Unleashed the Beast un tema furiós i Mummified by Society, l'altre tema que completa la maqueta que abans he esmentat. A aquesta li segueix Electric Possession que comença de manera acústica de poca durada seguida d'una bona dosi d'energia.

I finalment, podem escoltar una altra vegada Ultra Thrash però aquesta vegada amb col · laboracions de Guillem i Davish (Angelus) i de LG Valeta ('77).

Tots aquests temes estan compostos de riffs convincents, tornades enganxoses, bones composicions, bones bases rítmiques i fantàstics sols. La veus són variants, des aguts a guturals, fins murmuris, rialles, veus delirants i mes, que els diferencien de les altres bandes actuals d'aquest estil.

Així que no dono més detalls i deixo que mireu vosaltres mateixos de The Menace. Crisix, al meu parer, donaran molt que parlar.

Laura DreamEvil
20/10/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.