SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Versya - Versya (2014)

Versya - Versya
Versya
Versya logo
España

Versya

Melodic Death Metal
Autoproducido
2014


Temes

1. New World 0:42
2. Fear The Fear 3:55
3. I Am Wrath 3:26
4. Pendulum (feat Mireia Cuesta) 4:06

Formació

Veus: Noelia Fernández
Guitarres i Baix: Jaime Monteagudo

Crítica

La primera demo d'una banda ha de representar les idees, les directrius i la manera d'entendre un tipus específic de música d'una determinada formació. Versya, en aquest seu primer llançament com a banda, han barrejat tot el citat anteriorment i mostren els seus primers acords al públic d'una manera més que notòria.

El Death Metal Melòdic serveix com a base perquè aquesta banda reparteixi a tort ia dret la qualitat que atresoren, amb molt bones idees al llarg d'aquest EP i un registre musical més que interessant.


Des Fear the Fear, primer tall que escoltem després de la inquietant introducció que és New World, amb un impressionant inici que a servidor li ha recordat als millors moments de Devin Townsend, fins als últims compassos de Pendulum (amb col·laboració de Mireia Costa, cantant de Moonshide), la banda sap oferir al públic les seves armes, unes armes molt afilades la destinació no és altre que deixar l'oient amb un molt bon sabor de boca i amb ganes de més.

Fear the Fear i I Am Wrath formen una dupla demolidora que guanya (encara més) amb les escoltes i que transmeten una força i energia impressionant a qui escolta semblants melodies. Melodies ràpides i tornades enganxoses al més pur estil Arch Enemy (perdó, no he pogut resistir-me a fer la comparació) demostren la qualitat que atresoren els músics de la formació i les genials idees que acaben formant unes cançons sòlides, compactes i ideals per donar una primera mostra al públic del que és Versya.

Cal destacar especialment la anteriorment comentada Pendulum, una cançó amb una dupla deliciosa de cantants femenines (una al gutural i una altra a les netes) que realment sorprèn pels seus canvis de ritme i l'atmosfera que crea.

Òbviament, sent una banda tan jove i amb tant recorregut per davant, el marge de millora és substancial, però això és només una mostra més del que poden ser capaços aquesta gent. Si amb una primera demo ja pots suscitar semblant interès l'oient, que no pots fer en un futur?

En definitiva, estem davant d'un primer llançament que posa els fonaments a una formació que pot donar que parlar en un futur pròxim si segueixen el camí que marca aquest EP: idees clares i un estil musical que enganxa, i molt.

Víctor Vallespir
23/01/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.