SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Prometheus - Resurgir (2014)

Prometheus - Resurgir
Prometheus
Prometheus logo
España

Resurgir

Heavy Metal
Autoproducido
2014


Temes

1. Resurgir (Intro)
2. Tierra de Todos
3. Sangre en las Manos
4. Voluntad de Hierro

Formació

Veu: Juan Diego Luján
Guitarra: Rafa Vida
Guitarra: Javier Mazcuñán
Baix: José Miguel Roque
Bateria: José M. Vida

Crítica

La formació valenciana, després de canvis, escissions i fins i tot confusions de formacions i membres, ens delecten tornant al candelero amb aquest nou EP anomenat, que ni al pèl, Resugir.

Aquest quart treball de la banda ens deixa quatre temes, 3 íntegres amb el seu corresponent introducció instrumental anomenada Ressorgir, de pur heavy metal del clàssic.

Obrim amb el primer del que temes en si, "Tierra de Todos" que ens mostra ja de què estem parlant. Una veu de gran qualitat de la gola de Juan, ideal per cantar aquest metall reivindicatiu, una veu clàssica amb un matís molt reconeixible i uns riffs de guitarra dels que els amants del metall de sempre, van a trobar exquisits.

Val a dir que estem parlant d'un EP, i que per tant el que ens podem trobar és un avançament perquè els seguidors de la banda tinguin un aperitiu i com a tal s'ha de qualificar, és a dir, el so de les guitarres rítmiques, per el que el meu gust es refereix, potser hauria estar una poo més mimat si es tractés d'un llarga durada però és més que suficient per a aquest llançament, en el qual la banda ens mostra la direcció en la qual estan treballant.

Aquest primer tema ens demostra que la banda segueix fidel a aquest metall clàssic, treballat, punyent que té la seva continuïtat en "Sangre en las Manos". Una arrencada de la secció rítmica, molt marcat per part de la bateria de Jose M. Vida i del baix de José Miguel, desemboca en una petita melodia de guitarra desdoblada per part Rafa Vida i Javier que després d'un sweap picking desemboca en un altre tema metall del de tota la vida: potent, guitarrer i de puny en alt!

Tanquem l'EP amb "Voluntad de Hierro" on predomina la mateixa influència guitarrera a ritme de galop i on la veu segueix mostrant aquest matís estripat amb uns cors destacables. Ningú pot dubtar que la passió d'aquests nois és el heavy metall i així ho demostren amb certa foscor en les seves composicions mostrant influències dels clàssics nacionals però atorgant-los la seva visió particular i actual d'aquest so de sempre.

Amb això ens deixen amb ganes de veure com evoluciona el treball de Prometheus en aquesta nova etapa de la banda.

Víc Salda
27/01/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.