SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Devil's Train - II (2015)

Devil's Train - II
Devil's Train logo
Alemania

II

Hard Rock / Heavy Metal
earMUSIC
2015


Temes

01. Down on you
02. Hollywood girl
03. Gimme love
04. Mr.Jones
05. Can you feel
06. Rock forever
07. Let's shake it
08. Girl like you
09. Born to be wild
10. You and me
11. Thunderstorm
12. Suffocated
13. Immigrant song

Formació

Veus: R.D. Liapakis
Bateria: Jörg Michael
Baix: Jari Kainulainen
Guitarra: Lakis Ragazas

Crítica

Boníssims músics RD Liapakis a la veu (Mystic Prophecy), Jörg Michael bateria (Ex-Running Wild, Saxon, Stratovarius), Jari Kainulainen al baix (Masterplan, Ex-Stratovarius, Evergrey) i Lakis Ragazas a la guitarra (Mistic Prophecy).

S'han reunit sota el nom de Devil's Train, per parir aquest segon treball que inclou 11 talls i dues versions que són ni més ni menys que Immigrant Song (Led Zeppelin) i Born To Be Wild (Steppenwolf), adaptades a l'estil que practica aquesta gent, que es podria resumir com un Hard Rock and Roll desenfadat recordant molt als Motley Crue de l'etapa del Dr. Feelgood, o als Cinderella.

Prevalen els ritmes insistents i els excel·lents solos de guitarra, incloent un molt bon vocalista donant forma a un excel·lent àlbum per anar-se'n de festa, des de la inicial "Down On You" (amb un excel·lent sol de guitarra i un bon tornada), l'enèrgica i potent "Hollywood Girl", o una de les meves favorites Gimme Love (amb un dels tornades que més m'agraden del CD i tros de sol).

Passant per la més setantera "Mr Jones" (amb un altre enganxosa tornada) o la més ràpida i Rockera "Can You Feel", aconsegueixen sorprendre totalment amb la més bluesy "Rock Forever". Atenció a les guitarres del principi del tema '' 'magistrals !!!!

D'altra banda totes les cançons s'emmarquen dins de l'estil anteriorment indicat, és difícil destacar sobre la resta perquè totes sonen molt compactes i es nota que aquests músics no són novells, per destacar al costat de la comentada "Gimme Love", podria dir "rock Forever "per tenir un altre tornada i només molt bons.

En definitiva si ets un enamorat del Hard Rock més vuitanta i fins i tot setanta en alguns moments i desenfadat aquest treball pot ser un dels teus favorits. Rock and Roll a sac.

Bruno Molina
28/01/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.