SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Death & Legacy - Burning Death (2014)

Death & Legacy - Burning Death
Death & Legacy
Death & Legacy logo
España

Burning Death

Thrash / Death Metal
Duque Music
2014


Temes

Dark Heaven
Start To Fall
PC 49
Burning Death
In Time
Through The Dawn
Rise
Carnage
Time To Die
Burning Death

Formació

Veu: Ely
Bateria: Carlos
Guitarra: Jesús
Guitarra: Jose
Baix: Hugo

Crítica

Em sembla molt interessant el primer treball d'aquesta jove banda de Zamora composta per Ely a les veus, Jesús i Jose a les guitarres, Hugo al baix i Charly a la bateria.

Dic interessant, primer pel bon so que han aconseguit treure, i sobretot pels temes en si, francament potents contundents i incisius però no exempts de melodia que podem trobar al llarg de tot el compacte.

M'agrada la utilització de les veus guturals en moments puntuals però sense restar protagonisme a la veu d'Ely, i em vénen algunes bandes al cap com Metallica o Megadeth els ecos ressonen en el meu cervell en posar aquest disc en el reproductor però tenint el seu pròpia personalitat.

El primer tema "Dark Heaven" ja ens dóna un indici de quina és la proposta d'aquesta banda, metall sense concessions amb una base molt contundent i rítmica, donant pas a un bon tornada bastant melòdic en contrapunt a la duresa de la cançó.

Passem al següent tall anomenat "Start To Fall" que comença amb un ritme entretallat i de gran enganxada amb tocs al Slayer en les seves melodies que s'oposa a la part de la tornada una altra vegada molt melòdic i que brilla sobre la mala llet i foscor que destil·la el tema (Ely molt encertada en tots els tornades), i aquesta és la tònica de tot el CD.

Composicions molt potents i canyeres amb tornades majoritàriament melòdics que donen una mica de lluminositat en la foscor regnant en pràcticament totes les cançons, sons de bandes molt conegudes anteriorment esmentades es fonen amb tocs Trashmetaleros per donar forma al que és aquest llarga durada i que recomano als seguidors del metall més trallero.

Atenció al gran tema "In Time" amb possiblement per al meu gust el millor tornada del CD, m'encanten les harmonies de guitarra que l'acompanyen, sens dubte el seu tema més enganxós.

Canya + melodia = Death & Legacy, intentaré seguir la pista perquè tenen un futur prometedor.

Bruno Molina
29/01/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.