SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Chronomyth - 115 (2014)

Chronomyth - 115
Chronomyth
Chronomyth logo
España

115

Industrial / Gothic Metal
Autoproducido
2014


Temes

Future Global Phenomena
Abstract Erothica
Future Global Phenomena (AlienAdept Remix)
[115]

Formació

Ahbyss

Crítica

Complicada tasca i tot un repte el que es mostra davant meu amb la meva primera review d'un gènere del qual no sóc gran entès ni tampoc un gran amant, però després d'escoltar múltiples i repetides vegades aquest EP de Chronomyth, crec que val la pena compartir les meves primeres experiències dins del metall industrial.

Chronomyth és una banda de metall extrem Tarragona liderada per Ahbyss l'any 2008 que després de cert temps d'aturada, ha decidit reprendre el projecte remodelat i decantant més per un so industrial i molt fosc. Per a aquest treball ha comptat amb la colaboraciónd d'Insight After Doomsday i de AlienAdept.

Els 4 temes que componen aquest EP anomenat 115, tenen moltes coses en comú, obrint així "Future Global Phenomena", que després d'introduir uns sons electrònics arrenca amb una guitarra de so molt pesat i metàl·lic, completament compassada amb el bombo de la bateria com faria el baix, baix també present però encarregant-se de manera diferent de la secció rítmica. Les melodies de teclat i l'electrònica estan presents a l'ordre del dia i les veus mostren un gutural esquinçat que contrasta amb la veu neta que dóna la rèplica a la tornada.

El món de la robòtica i de les altes tecnologies es fan presents en la nostra ment només evocant el so, que d'altra banda és d'una feresa i una expressivitat majestuosa.

"Abstract Erothica" és la que prossegueix després de més de sis minuts combinant també l'electrònica en el que als ritmes es refereix. Sensacions fosques, tenebroses que projecten foscor i por donen forma a aquest tema instrumental, just abans del tercer tall, readaptació de Future Global Phenomena però remesclat i batejat com AlienAdept Remix. Aquesta remescla molt més plena pel que fa a sons i sonorització global, compta amb un so més semblant al que probablement es podria adaptar en un directe.

Tanquem el treball amb el títol que dóna nom al llançament, és a dir, "115". Introducció sinistra i electrònica donen pas a una aguerrida i afilada guitarra, sempre adherida al so del doble bombo a tempo (ràpid) i guturals sinistres de fons. Després de la tormanta arriba la calma i amb ella la finalització d'aquest treball, que no fa més que posar en marxa de nou l'engranatge de Chronomyth de cara a nous treballs, potser directes i que la roda torni a girar.

Víc Salda
17/02/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.