SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Against Myself - Odissey To Reflexion (2015)

Against Myself - Odissey To Reflexion
Against Myself logo
España

Odissey To Reflexion

Symphonic / Melodic Metal
Santo Grial
2015


Temes

Origin
Beyond The Chains
Through The End Of Times
Firebird's Flight
When Words Kill
Glory
The Crusade
God Of Deads
Cross Eternity
Shadows In My Head
Critical Situation

Formació

Veus: Irene Villegas
Guitarres: Charly Carretón
Baix: Luismi Heredia
Teclats: Agus Moya
Bateria: Borja Rosado

Crítica

Segon treball d'aquest jove grup que en els seus onze temes i més de 60 minuts de durada despleguen un poderós metall simfònic amb bastants tocs progressius i de fàcil escolta.

Donat els seus excel·lents tornades, que poden recordar famoses agrupacions com Nightwish, Epica o Within Temptation, i és mentre gaudeixo de la seva excel·lent música, que penso en tots aquests grups espanyols que estan sorgint últimament que no tenen res a envejar a les grans bandes que ens vénen de fora.

En aquest cas tenen tot el necessari per poder triomfar: una bona cantant com és Irene Villegas que demostra la seva versatilitat al llarg d'aquest àlbum cantant amb potència, canviant el to líric quan el tema ho requereix, o mantenint un to dolç en els moments més bells i creure que té uns quants.

No cal passar per alt el gran treball en les orquestracions i pianos que sonen aclaparadores, o l'excel·lent gust en les melodies i sols quan l'instrument predominant és la guitarra, tot això sustentat per una excel·lent base rítmica que formen el baix i la bateria .

També m'agradaria comentar la varietat en els temes, des dels més enganxosos i de gran lluminositat i bellesa com el single "Through The End Of Times" o "Firebird's Flight" (gran tornada), passant pel monumental i amb una part bastant progressiva "When Words Kill" ('la seva part final és per emmarcar !! francament bonica). Són 14 minuts que et passen en un sospir.

La força i Elegància de "Glory" amb una orquestració impactant i màgica és digna de meción i no puc deixar de parlar d'un altre tema com és "God Of Deads" amb aquest aire oriental i que em recorda molt a Epica. La balada del disc "Cross Eternity" té un dels sols que més m'agraden. Com veieu estic destacant gairebé tots els temes, i això parla molt de la qualitat d'aquesta banda.

Finalment esmentar "Shadows In My Head" un altre dels temes estrella, en què destaquen les orquestracions i la seva emotiva part central plena de sentiment.

En suma grandíssim treball, i estic segur que en un futur els veurem girant al costat de bandes àmpliament reconegudes (temps al temps).

Bruno Molina
23/02/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.