SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Somas Cure - Mitos (2015)

Somas Cure - Mitos
Somas Cure logo
España

Mitos

Melodic Metal
Autoproducido
2015


Temes

Belial
La huida
Llueve
Despierto
El reino del lobo
Uno de cientos
El buen soldado
Di mi nombre
Helios
Nunca jamás

Formació

Guitarra: Álvaro Longarela
Guitarra: Borja Iglesias
Baix: Víctor Pérez
Bateria; Darío Gómez
Veus: Txema Fonz

Crítica

"Mitos" és el títol del tercer treball d'estudi de la jove banda madrilenya: somes Cure. Si ets de metall contundent però també et va la melodia ja hauries conèixer-los, ja que saben barrejar dos conceptes molt adequadament.

Així ho podem comprovar en el primer tall del disc "Belial", on a més s'aprecia a la perfecció la varietat de registres que posseeix Txema Fonz a les veus, impecable en tots els temes, suau i agressiu quan toca (com a anècdota diré que al principi de conèixer-los vaig pensar que havien diversos cantants).

A continuació, de forma molt directa, entra "La Huida”". Aquesta vegada, destacant més la part instrumental especialment el treball de Darío a la bateria (amb un gust exquisit) es combinen canvis bruscos de tempo i intensitats molt ben encaixades.

"“Despierto”" i "El reino del lobo" mostren el costat més comercial de banda en aquest treball. La primera és un tema, m'atreviria a dir, amb un toc més personal que fa que es diferenciï de la resta de cançons potser també a causa de la lletra. Arribats a aquest punt trobarem guitarres i veus molt rodones i envoltants que et traslladen al moment cim de nostàlgia del disc (personalment dues de les meves favorites).

Aproximant al final de l'escolta ens topem amb "Helios", tema que van publicar amb diversos mesos d'antelació com una petita mostra del que seria el seu nou treball (acompanyada per cert d'un gran videoclip) conté, al meu parer, un dels tornades més enganxosos del disc. I finalment, el disc es tanca amb una bella balada de piano, violoncel (a càrrec de Leire Antoñanzas) i veu que rep el títol de "Nunca Jamás".

En conclusió, "“Mitos”" em sembla un elegant i gran treball amb una brillant presentació, cuidada al màxim tant en imatge com en so i composició de la qual espero que somes Cure recullin molt bons fruits. Finalment, destacar també que la seva còpia física ve en un format digipack (CD + DVD) molt atractiva per als seus seguidors ja que conté abundant contingut extra per conèixer millor a la banda. Des Satan Arise els desitgem el millor en el seu camí.

Estefanía Aledo
24/02/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.