SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Bruce Bouillet - The Order of Control (2014)

Bruce Bouillet - The Order of Control
Bruce Bouillet
Bruce Bouillet logo
E.E.U.U.

The Order of Control

Hard Rock
Mascot Records
2014


Temes

1 Blind as We Watched 5:13
2 Deafening 6:11
3 Seeing Through 3:38
4 Giving Up The Ghost 3:34
5 Grand Reversal 2:06
6 Defiant 8:04
7 One Minute Warning 1:03
8 Order of Control 5:05
9 Crowd Control 1:17
10 Manipulators 6:05
11 Breaking the Barrier 1:05
12 Akiko 7:39

Formació

Guitarra: Bruce Bouillet
Baix: Dave Foreman
Bateria: Glen Sobel

Crítica

Com seguidor fervent de Racer X, aquest disc no podia escapárseme de les mans, pensava. "Bruce Bouillet i nou disc, ha de ser bo." Quina ha estat la meva desil·lusió a adonar-se que no era or tot el que relluïa. El disc comença majestuós, fort, sembla que serà bo de veritat, però aquí s'acaba. Constantment esperant és com em va deixar el rodó en acabar d'escoltar. Tot el temps pensant: "I ara farà un canvi diferent" però aquest canvi ai arribava.

Siguem realistes, un disc instrumental com aquest no pot caure en la monotonia per parts, com si fos un llarguíssim mantra. Ha de desolocar, mantenir en suspens, resant per assabentar del que muicalmente passa al teu voltant mentre l'escoltes. "The order of control" no ho fa en gairebé cap moment.

No us enganyem. La música del disc és bona, Myu bona, però és massa simple per a un àlbum instrumental. Si bé se senten ressonàncies de RacerX per tot arreu, no podríem considerar molt més. És una peça que deixa bastant indiferent al que escolta després de la primera escolta. No hi ha res dolent, repeteixo, tan sols no hi ha res veritablement bo.

Per a aquells que només busquin sols de milions de notes per minut, aquest no és el vostre disc. Sincerament, considero aquest disc "Heho des del sofà, per escoltar al sofà".

Com ja he dit, la música és bona, i especialment agradables són els riffs més de disc de metall, crus i agressius, i parts com la primera meitat de "Deafening", fins que et canses d'escoltar, és clar.

No està malament, però no és per a res el que m'esperava d'un artista com Bruce Bouillet. Potser necessiten reunir Racer X i treure un altre disc dels d'abans ...

DLane
05/03/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.