SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

H.E.A.T. - Live in London (2015)

H.E.A.T. - Live in London
H.E.A.T. logo
Suecia

Live in London

Hard Rock
earMUSIC
2015


Temes

1. Point Of No Return
2. A Shot At Redemption
3. Better Off Alone
4. 1000 Miles
5. It's All About Tonight
6. Inferno
7. The Wreckoning / Tearing Down The Walls
8. Mannequin Show
9. Late Night Lady
10. In And Out Of Trouble
11. Downtown
12. Enemy In Me
13. Emergency
14. Breaking The Silence
15. Living On The Run

Formació

Veus: Erik Grönwall
Guitarres: Eric Rivers
Teclats: Jona Tee
Baix: Jimmy Jay
Bateria: Crash

Crítica

Difícil l'hora de valorar un directe d'una banda ja que els temes ja els coneixem majorment i ja han estat valorats, encara que en aquest cas es tracta d'una banda que ha visitat el nostre país com a mínim en dues ocasions aquest any passat i que per tant tenim més elements a l'hora de valorar.

Una de les primeres coses que em crida l'atenció d'aquest directe gravat íntegrament en la gira del seu últim i tercer "Tearing Down The Walls" i majorment a la sala Garatge de Londres, és la quantitat de temes dels seus dos primers treballs que formen part d'aquest set-list!

Els suecs s'han caracteritzat per una fórmula clàssica d'hard-rock, portat als temps actuals amb molt de ganxo i sobretot molta força i energia en els seus directes i aquest fet es transmet en aquest enregistrament.

Sens dubte la molt jove banda s'ha convertit en pocs anys de dur treball i amb ja tres discos en el seu haver en un dels referents frescos, moderns i actuals del hard rock, i assistir a un directe d'aquests, és tir assegurat.

Així des de la característica veu d'Erik, que a més exerceix de gran frontman, passant per tot el pes guitarrístic de les gutiarras d'Eric (aquest cop amb C), són capaços de plasmar tot allò que ens ha captivat en els seus discos. Els teclats de Jona, adornen tota la feina enriquint el resultat final que no seria factible sense la potent secció rítmica de Jimmy i Crash, al baix i bateria respectivament.

Molt desimboltura, energia i joventut, combinats amb qualitat i molta cura en el so fan d'aquest directe un bon reflex del directe d'aquests nois suecs i l'ambició i il·lusió dipositada en aquest projecte talentós que és H.E.A.T.

Víc Salda
09/03/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.