SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

DooMination - Deep Throat (2014)

DooMination - Deep Throat
DooMination logo
España

Deep Throat (EP)

Death Metal
Autoproducido
2014


Temes

1. And Hell Followed With Me
2. Swansong
3. Last Days Of Misery
4. The Traitor's Funeral
5. Defilement Of The Soul
6. Full Of Nails

Formació

Veus: Närcís DeLarge Lovecraft
Guitarres: Àlex Lastra Sánchez
Guitarres: Alex Hanneman Cordero Darrell
Teclats: Marc Matas Tornés
Baix: Gerard Matas Tornés
Bateria: Gerard Ferrer Artigas

Crítica

Amb una intro bastant apocalíptica i sinistra ens anem acostant al que és el seu primer EP "Deep Throat", es tracta de la banda DooMination, una banda de Sant Hilari Sacalm. Practicant un Death Metal / Core que resulta molt enganxós. A mesura que va transcorrent aquest, es va guanyant més i més força en el conjunt, deixant veure que s'acosta una cosa molt grossa.

L'EP està compost per 6 temes, bastant llarg per al que estem acostumats pel que fa a EPs, de 3 o 4 cançons. Comencem amb "Swansong" un tema que comença esfondrant tot al seu pas amb unes veus fosques i profundes que acompanyen molt bé amb tot el conjunt en general, uns riffs potents, bateries contundents, en general, ritmes molt canviants que us portaran a un món totalment apocalíptic. Ja dins d'aquest món al que ens han fet endinsar, seguim la tralla amb "Last Day of Misery", tema que comença lent però que va cobrant velocitat, força i que creés un so que farà delícies als oïdes death metalers.

El CD manté una línia de contundència i tècnica molt bona amb molts canvis com els que trobarem a l'inici del següent tema anomenat "The Traitor's Funeral", tema que per a mi és un dels més complets i brutals de l'àlbum, amb trams on guitarres i veu es van cedint protagonisme fins al punt que les guitarres s'apoderen de tot el tema amb un sol magistral seguit d'un breakdown d'allò més bèstia i uns teclats de fons que li van donant el toc perfecte. Acabo d'adonar-me del canvi que hi ha entre aquesta i "Defilement of the Soul", amb prou feines deixen respir als oients, simplement no volen que ningú s'avorreixi entre tema i tema; de les vegades que he escoltat el disc, sempre penso que aquests dos són un tema únic, ja que no hi ha descans, la brutalitat aguaita a cada cantonada d'aquest EP sense descans.

I per acabar "Full of Nails", un tema que comença amb uns riffs contundents i una veu veloç, sens dubte el punt fort és la compenetració que transmet ja que tot sona al mateix temps, no hi ha res que vagi pel seu costat, fan una unió perfecta, tanta que em moro de ganes de veure'ls en directe ja.

En general un EP que no podeu escapar, per amants de Death Metal i també per d'altres gèneres. Una banda a la qual no li hem de perdre la pista mai.

Xavi Pascual
08/04/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.