SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Wargaz - Skiamachy (2015)

Wargaz - Skiamachy
Wargaz logo
España

Skiamachy

Melodic Death Metal
Autoproducido
2015


Temes

01.Inert Depthswargazdebut
02.An Ocean Full of Stars
03.Purification of the Soul
04.Ballad of the Nøkken
05.Barbarian Wolfpack
06.Under the Light of a Dying Sun
07.Tears of Resistance
08.Skiamachy

Formació

Baix: Jandro Trujillo
Veus: Alguer Mas
Guitarres: Alvar Gómez
Bateria: Elgan Jones

Crítica

Avui tenim ni més ni menys que una joia acabada de sortir, d'una banda que promet molt, ells són Wargaz de Tarragona. Una banda de curta vida, tot just arriba als 2 anys i ja avui tenim a les nostres mans els que és el seu primer àlbum anomenat "Skiamachy". Un disc al més pur estil melodic death metal, on predominen ritmes més aviat lents i pesats, a part d'algun moment desmelene amb passi a ritmes més ràpids.

Aquest comença amb "Inert Depths", a manera d'introducció amb unes guitarres molt ben executades, bastant distant a les intros a les que estem acostumats, és a dir, res d'orquestració, simplement un passatge fosc i tètric perfectament executat. Aquest encaixa molt bé amb el primer tema del disc, "An Ocean Full of Stars", un tema ple de riffs potents de guitarra i que comença a ritme bastant vertiginós fins assentar-se a uns ritmes lents i contundents, amb diversos canvis de ritme. Una barreja perfecta entre bateries, veus i guitarres.

"Purification of the Soul", tema que comença de cop a tota pastilla, destacant els impecables riffs de guitarra, un so en general que m'ha recordat molt als grans "Insomnium". En sentir per primera vegada el disc, vaig pensar que hi havia algun tipus de sampler darrere dels temes, però no és així, i dic això perquè estic acostumat a sentir grups sense samplers als quals sembla faltar-alguna cosa, per no sonar buits; doncs bé Wargaz té la virtut de fer que res soni buit, tot sona a l'una i fent que res quedi buit.

"Ballad of The Nokken", actua com passatge molt tranquil i malenconiós, que dóna una altra perspectiva al que queda de disc, canviant una mica la tònica d'aquest, traient temes més directes i bèsties, endinsant-nos de ple en un món més apocalíptic, amb les veus d'ultratomba del seu cantant Alguer; aquest tema es titula "Under the Light of a Dying Sun".

I arribo "Barbarian Wolfpack", un dels meus temes estrella del disc, tema que comença amb una unió bestial de guitarres, i desencadenant el mateix apocalipsi. Un tema amb molts canvis de ritme i que ja comença a donar a veure que el final s'acosta i tot quedarà arrasat totalment després d'aquesta baixada de temes. Amb un moment trallero final, farà esfondrar qualsevol fonament de qualsevol sala.

Arribem al penúltim tema, "Tears of Resistance", un altre tema similar a l'anterior, per destrossar tot el que pugui quedar, gràcies a la unió d'aquest quintet de què està format Wargaz, una unió de cinc dels millors músics i amb més projecció de l'escena.

Finalment el tema que dóna nom a aquest magnífic àlbum, "Skiamachy", un tema instrumental, que dóna per conclosa aquest viatge, ple de moments apocalíptics, malenconiosos i èpics. Wargaz un grup a tenir molt en compte de cara al futur i que properament esperem amb ganes la seva gira, a destacar la seva data de presentació del disc, el 2 de maig a la Sala Zero al costat de la presentació de disc de Northland ja Frozen Shield.

Xavi Pascual
20/04/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.