SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Magic Kingdom - Savage Requiem (2015)

Magic Kingdom - Savage Requiem
Magic Kingdom logo
Bélgica

Savage Requiem

Symphonic / Progressive / Power Metal
AFM Records
2015


Temes

01. In Umbra Mea 01:08
02. Guardian Angels 07:08
03. Rivals Forever 05:16
04. Full Moon Sacrifice 06:30
05. Ship of Ghosts 04:43
06. Savage Requiem 06:35
07. Four Demon Kings of Shadowlands 07:03
08. With Fire and Sword 05:52
09. Dragon Princess 05:55
10. Battlefield Magic 06:26
11. Dragon Princess (acoustic)

Formació

Baix: Vasiliy Molchanov
Guitarres: Dushan Petrossi
Bateria: Michael Brush
Veus: Christian Palin

Crítica

Sota una impressionant portada s'amaga el nou disc del projecte de Power metall simfònic i neoclàssic del guitarrista Dushan Petrossi.

En aquesta ocasió compta en les veus amb un cantant excel·lent, Christian Palin (Adagio) la veu li va com anell al dit a tots els temes, realitzant una gran tasca al llarg de tot el rodó.

Pel que fa als temes la veritat és que és bastant variat, des de l'enganxosa i deutora del so alemany "Guardian Angels" amb unes fenomenals harmonies a doble guitarra i un guerrer i coreable tornada fins a la típica Malmstiniana "Rivals Forever".

Un altre dels temes destacats és la ràpida i melòdica "Ship Of Ghosts", o la més fosca i en clar homenatge al petit gran home Va donar i que dóna títol al treball "Savage Requiem", passant pel mig temps insistent i amb uns bons cors finals "Full Moon Sacrifice".

De tota manera tots els talls estan molt equilibrats i treballats, com mostra una altra de les cançons que m'han cridat més l'atenció que és "With Fire And Sword" amb un altre bon tornada i uns magnífics riffs de guitarra.

El nivell no baixa en el seu últim tram, que va des de la magnífica "Dragon Princess" amb un aire de clàssic metall germànic, o la final si no comptem la versió acústica de "Dragon Princess", "Battlefield Magic" de desenvolupament més llarg i que és una barreja al meu entendre de Rhapsody en la seva part instrumental amb clares influències dels Helloween més clàssics en la seva part central, sens dubte l'Himne amb majúscules.

Si t'agrada algun dels grups abans indicats, segur que aquesta proposta pots ser una molt bona adquisició per a la teva col·lecció, metall melòdic i èpic amb bons teclats, sols, tornades i amb un cantant que per mi és el millor del CD.

Bruno Molina
22/04/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.