SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Angelus Apatrida - Hidden Evolution (2015)

Angelus Apatrida - Hidden Evolution
Angelus Apatrida logo
España

Hidden Evolution

Thrash Metal
Century Media
2015


Temes

1. Immortal 05:15
2. First World of Terror 05:01
3. Architects 04:24
4. Tug of War 06:09
5. Serpents on Parade 03:11
6. Wanderers Forever 04:26
7. End Man 05:29
8. Speed of Light 04:22
9. I Owe You Nothing 05:18
10. Hidden Evolution 09:00

Formació

Veu i guitarra: Guillermo Izquierd
Guitarra: David G. Álvarez
Baix: José J. Izquierdo
Bateria: Víctor Valera

Crítica

2015 i cinquè treball dels Albacete Àngelus Apàtrida, sens dubte un dels discos més esperats i desitjats en temps en que algunes velles glòries comencen a flaquejar dóna gust que hi hagi bandes d'aquest nivell i si a sobre són nacionals millor que millor. Ara és quan vindrien els tòpics que si el thrash està de moda, que està tot inventat, si sonen a tal ja que ... A hores d'ara Àngelus Apàtrida han demostrat tot el que havien de demostrar per ser considerats un dels grans.

Àngelus Apàtrida tornen a la càrrega amb Hidden Evolution, disc que de nou els portarà a gairebé totes les llistes de millors del 2015 i no per falta de raons de pes. És un gran disc el Pilles per on ho Pilles. Disc rere disc han anat evolucionant el seu estil. des d'un inici més melòdic fins Clowckwork i The Call on ens van dispensar 2 llançaments de speed thrash dels que encara ens estem recuperant.

Per a aquest Hidden Evolution han tornat a donar-nos un petit gir més melòdic, han aixecat el peu lleugerament, ull, lleugerament, que ningú esperi un disc lent i avorrit. Els riffs desenfrenats i vertiginosos segueixen presents ia tota bretxa, però ho han enllaçat amb tornades més enganxoses i addictius. Aquí Guillermo sense deixar de tenir aquesta foz afilada i agressiva, sap conduir per passatges més melòdics. Buscant similituds podrien estar tranquil·lament a l'ona de Megadeth i Testament, en els grans temps del Rust In Peace o Countdown To Extinction.

En dues paraules podem definir el disc com de gran banda. L'escoltes i el que em ve al cap és que estem davant d'un disc d'una gran banda, d'aquestes que omplen estadis o que haurien omplir estadis i estar de cap de cartell de qualsevol festival.

Per als amants de la tralla thrasher en vena talls com "Immortal" que obre el disc sense cap pietat per nosaltres els mortals, estripant timpans a tort ia dret. A tot drap tenim "Serpents On Parade", 100% speed thrash de tot just 3 minuts d'intensos riffs i versos afilats. Amb un títol com "Speed ​​Of Light" aquest tall havia d'estar entre les més potents, no és la més speed, però si potser la més irreverent, i amb un sol d'aquests que et posen els punys en alt.

La resta dels talls deixen una mica de banda aquest costat tan porc i descarat de Àngelus ... de banda ... més aviat han deixat filtrar parts més lentes i amb lletres més melòdiques entremesclades amb riffs més contundents però igual de potents aconseguint un so més complet i més refinat. Que l'speed tècnic està molt bé, però aquí han tret les seves grans bases i han demostrat estar a l'altura del que els donin sobre. Com vaig dir, disc de gran banda.

Entre aquests talls tenim el que dóna nom al disc i tanca el plàstic, "Hidden Evolution", nou minuts d'evolució. Com vaig dir, talls molt en l'ona dels de Mustaine, a qui Guillem sempre m'ha recordat pel timbre de la seva veu. Riffs potents i pesats però sense perdre aquesta força furiosa i canvis ràpids que et deixen sense alè. "First World Of Terror" amb una base rítmica molt marcada i que salta des del tupa tupa més thrasher fins una tornada pausat que et marca a foc al cap. "Architects" de nou arrenca amb un riff pesat per destrossar a tot drap per enganyar-nos en un fals tornada pausat, flaso perquè la bateria ens recorda que no hi ha repòs en Hidden Evolution.

Entre els talls més pausats trobem "Tug Of War" i contràriament, un dels meus favorits per aquesta força continguda que té amb una tornada molt enganxosa. Una mostra més de la polivalència de la qual fan gala Àngelus. Juntament amb "I Owe You Nothing", "Wanderers Forever" i "End Man" que juguen a aquest speed thrash de tints Nás melòdics conformen Hidden Evolution.

De nou Àngelus Apàtrida demostren per què estan a l'avantguarda del thrash nacional i europeu. Gran disc que s'han marcat els d'Albacete. no hi ha excuses per passar-ho per alt.

Sergi Arise "Hell"
27/04/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.