SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Damnation Angels - The Valiant Fire (2015)

Damnation Angels - The Valiant Fire
Damnation Angels logo
Reino Unido

The Valiant Fire

Melodic Metal
Massacre Records
2015


Temes

1. Finding Requiem 07:04
2. Icarus Syndrome 05:26
3. This Is Who We Are 05:16
4. The Frontiersman 09:26
5. Closure 06:38
6. The Passing 05:42
7. Everlasting 07:36
8. The Fire Inside 08:37
9. Under an Ancient Sun 08:54

Formació

Bateria: John Graney
Guitarres, orquestracions i cors: Will Graney
Veus: PelleK

Crítica

He de reconèixer que sempre he pensat a Anglaterra com un país de grans bandes al camp del Heavy metal més clàssic, com: Iron Maiden o Judas Priest, però no tenia coneixement que dins del Metall simfònic existissin grups tan bons com el que em ocupa en aquests moments.

La música que practiquen es podria definir com un metall melòdic amb una forta presència de orquestracions que li dóna aquest toc dramàtic i èpic que impregna totes les composicions, per intentar situar-los, se'ls podria comparar amb Kamelot o sobretot Serenity però amb la seva pròpia personalitat .

Des del primer tall "Finding Requiem" fins al seu climàtic final "Under An Ancient Sun" ens trobarem nou talls simplement perfectes, plens de sentiment i bellesa, fins i tot en alguns moments aclapara per la qualitat dels seus orquestracions i cors marcadament cinematogràfics però sempre al servei del tema.

De veritat que em costa destacar alguna cosa concreta, atès que absolutament tot està a un nivell molt alt, i això contribueix la seva cantant, que té una veu perfecta per al que ens volen transmetre si no t'emociones escoltant "Closure", "Icarus Syndrome" , "This is Who We Are", "The Frontierman", "The Passing", "Everlasting" o "The Fire Inside" (si, són totes) aquest no és el teu tipus de música.

Per últim destacar la producció, tot sona a la perfecció, des de les guitarres rítmiques o solistes als cors (em recorden molt a Within Temptation o Nightwish) o la qualitat cristal·lina de les veus, simplement excel·lent.

Bruno Molina
30/04/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.