SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Pandemia - Aggression Desires (2015)

Pandemia - Aggression Desires
Pandemia logo
España

Aggression Desires (EP)

Alternative Metal
Dead Sheep Productions
2015


Temes

1. Death Expectancy
2. Persecution Mania
3. Eat My Guts
4. Aggression Desires
5. Whiplash (Metallica cover)
6. Zombie Attack (Tankard cover)

Formació

Veu, guitarra: Rober
Guitarra: Eder
Baix: Tatu
Bateria: Yerai

Crítica

Des del nord arriba el nou EP de Pandèmia, banda de la qual no tenia coneixement malgrat haver tocat amb bandes com Havok, Angelus Apatrida, Aggression o Exodia.

Fins al moment la banda feia servir el castellà però després de dos donem / promos i un CD, Destinació Letal en 2011 però per a aquest Aggression Desires els cantabros han fet un gir cap a l'anglès. Personalment per al thrash ho prefereixo, ho trobo molt més afilat i punyent que en castellà.

El thrash pot ser que hagi tornat a estar de nou entre els estils més comuns avui en dia, però és que sempre ho ha estat en major o menor mesura. És un estil molt fressat i sorprendre costa molt, fregant l'impossible gairebé. Costa molt trobar un so propi i en això caminen Pandèmia.

Aquell que digui que el thrash és una merda per la quantitat de bandes que hi ha, que es fiqui al llit. Una bona banda mai cansa i Aggression Desires, com a bon registre que és, no avorreix en absolut i mereix que tot seguidor de l'estil que es preï li presti el seu temps per a l'escolta. Si una banda fa bon thrash, que més donarà si no inventen res de nou.

Aggression Desires emana a la Bay Area per tots els costats, amb tocs crus i speed alemanys, però sobretot té aquesta histèria descarada de les bandes dels 80 i 90.

En aquest EP ens trobem amb quatre pistes pròpies i dues versions. Death Expectancy arrenca l'Ep amb velocitat i aires una mica Old School, thrash afilat, contundent i ràpid, amb rifs que no arriben a ser res pesats. Un tema que va guanyant a mesura que avança. Persecution Mania és un tall totalment desfasat, ene l bon sentit de la paraula, passat de voltes, tralla en vena en tota regla.

Eat My Guts, tercer tall, més relaxat i amb rifs afilats, un fals relaxament que es va clavant en el teu cap, menys revolucions, però més contundència. El quart tema dóna títol al Ep, amb una arrencada lent i pesat no triga a explotarte a la cara. Irreverència a dojo. Tall veloç i descarat, definitori de Pandèmia.

A més d'aquestes quatre pistes ens trobem amb dos grans covers, Whiplash de Metallica i Zombie Attack de Tankard, deixant clar que les seves influències emanen d'ambdós costats de l'Atlàntic.

Aggresion Desires ha estat enregistrat als Demonic Home Sudios per Pedro Setién, mesclat i masteritzat a Dynamita Studios per Dani G. i editat per Dead Sheep Productions.

Sergi Arise "Hell"
15/05/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.