SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Objetivo Tu Cama - Toca Rock'n'Roll (2015)

Objetivo Tu Cama - Toca Rock'n'Roll
Objetivo Tu Cama logo
España

Toca Rock'n'Roll

Hard Rock / Heavy Metal
Autoproducido
2015


Temes

1.Señor Putero
2.Toca Rock'n'roll o pégate un tiro
3.Asesino
4 Puto Rockero
5.¡Ninfómana!
6.No te confundas
7.Me cago en tu puta madre 48 veces
8.Máxima potencia
9 Esto es lo que hay (Play or die)
10 Corazón de Heavy Metal (Lujuria)
11 Instrurrectal

Formació

Bateria; Hernan
Baix: Urri
Guitarra: Martí
Veu i Harmónica: Pitu

Crítica

Segon CD de possiblement la banda més gamberra del panorama català. Autèntic Rock N 'Roll de la vella escola. Al sentir i intentar trobar diferències entre tots dos CD es poden ressaltar una producció una mica millor, l'evolució en la guitarra de Martí i més contundència en la bateria a càrrec d'Hernán.

La harmònica de Pitu apareix en el 5è tema, "¡Ninfómana!", un dels detalls de la banda, marca de la casa.

Pel que fa a la temàtica de les cançons, continuen igual: dones, alcohol i gasolina a parts iguals.

Com sens dubte parlar de "Objetivo Tu Cama" és parlar del seu directe, en escoltar les cançons es troba a faltar tenir davant a la banda donant-ho tot, a Pitu entregat a la causa d'escalfar l'ambient, i els altres amb aquesta actitud rockera tan genuïna.

De les cançons destacaria la segona entrega, "Toca Rock n'roll o Pégate un Tiro"; la quarta, "Puto rockero", un tros d'himne; i sens dubte, la que encén les seves hosts en els escenaris, "Mecago en tu puta madre 48 veces", que amb aquest títol deixen clar que a males no té desperdici.

Per finalitzar el CD, dues versions de diferent calat. Primer "Esto es lo que hay" d'HardBuds, una cançó d'aquesta banda amiga que porten tocant des de fa molt temps i que han decidit incorporar al disc.

I per acabar, "Corazón de heavy metal" de Lujuria. Com ja puntualitzar en la ressenya del seu primer disc, em sembla que és el grup català que més s'assembla al d'Oscar. I com no, en aquesta versió les semblances són moltíssimes. És un d'aquells temes que et posen els pèls de punta per transmetre el missatge de la dificultat i desagraït que és el món del rock & metall.

El cd finalitza amb "Instrurrectal", que al principi sembla una versió de PackagedRebellion d'Anthrax, la qual cosa hagués estat un puntàs, però és una instrumental que conclou el LP sense més.

En l'aspecte global del cd físic, aquest és simple però molt destacable: el CD amb aspecte de galeta Maria i el got de llet, espectacular gest de complicitat graciós.

Per acabar, i fent una valoració global, si el seu primer CD et va agradar, aquesta és una segona part sense concessions. No hi ha evolució perquè no crec que l'hagin buscat ni tampoc que els importi. Potser afegint algun tema propi més hagués quedat un àlbum més rodó, però per la resta ens ensenya a una banda que continua al peu del canó, i que segur que seguirà escalfant els escenaris moltíssim temps.

Llarga vida al Rock N 'Roll!!

Alf “Krápula”
25/05/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.