SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Nomans Land - Last Crusade (2015)

Nomans Land - Last Crusade
Nomans Land logo
Rusia

Last Crusade

Viking Metal
Massacre Records
2015


Temes

1. Right To Luck
2. Sons Of The Nord
3. Victory Horns
4. Strain At The Oars
5. Dragons
6. Last Crusade
7. Warrior’s Path
8. Bereza

Formació

Veu, baix: Hjervard
Guitarra: Sigurd
Guitarra: Alex
Bateria: Ainar

Crítica

Sis anys han passat des Farnord, el seu últim treball, alla en 2009 i els russos sigen al peu del canó, aquesta vegada de la mà de Massacre Records en versió digital.

Per als que no els coneguin, són una banda de viking metall procedent de Rússia, amb vint anys a l'esquena, però sempre s'han mantingut en un segon pla, amb discos bastant recomanables com l'esmentat Fanrond o Raven Flight, que em va tenir un temps enganxat amb algun dels seus temes i no tornen a defraudar de nou amb aquest disc, Last Crusade.

A vegades he llegit crítiques que els menyspreen per fer Viking des de Rússia. És clar .. però fer-ho des d'altres països que no siguin nòrdics, no passa res, no? Que més donarà d'on sigui i que facin mentre el que facin estigui bé.

Dins el viking metall trobem bandes molt tècniques, progressives, res a veure amb Nomans Land, que sense endinsar-se en terrenys excessivament tècnics ofereixen un metall, directe, enganxós i que sobretot et fa passar una gran estona, que en el fons és del que es tracta en escoltar música, passar-ho bé.

En aquest Last Crusade, la cosa segueix el mateix camí, fer alguna cosa que soni bé, ple de melodies directes i sense virtuosismes però que tingui una bona pegada. Des del primer tall, "Right To Luck" ens trobem amb un riff addictiu, senzill, però que t'enganxa i unes línies vocals, esquinçades sense arribar al gutural que en les tornades es converteixen en himnes per tema com "Sons Of The Nord" , "Victory Horns", "Strain At The Others" un dels temes més Ensiferum del disc ... salvant les distàncies .... podríem seguir.

En definitiva, un disc per passar una bona estona, ple de melodies enganxoses i ben executades amb riffs directes a la jugular, tot el necessari per ser un bon treball.

Sergi Arise "Hell"
06/06/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.