SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Dalriada - Ígéret (2011)

Dalriada - Ígéret
Dalriada logo
Hungría

Ígéret

Folk Metal
AFM Records
2011


Temes

1. Intro
2. Hajdútánc
3. Hozd el, Isten
4. Mennyei Harang
5. Ígéret
6. Igazi Tûz
7. Kinizsi Mulatsága
8.A Hadak Útja
9. Leszek A Csillag
10.Leszek A Hold
11. Outro

Formació

Veu i Guitarra: András Ficzek
Veu i flauta: Laura Binder
Baix: István Molnár
Guitarra: Mátyás Németh-Szabó
Bateria: Tadeusz Rieckmann
Teclats: Barnabás Ungár

Crítica

Gràcies a internet passa que grups aconsegueixen donar-se a conèixer quan fa deu anys només serien coneguts en circumstàncies normals en els seus països d'orgien. Els països de l'est especialment estan aportant un gran nombre de bandes de més o menys qualitat al panorama europeu. Aquest fet criticat per uns i elogiat per uns altres en la meva opinió és bo per a la nostra música. Quanta mes diversitat i possibilitat d'elecció hagi més ens enriquim tots.

Un exemple d'aquesta situació és Dalriadaque porten més de deu anys amb un total de set discos i ara amb Ígéret han aconseguit una repercussió més internacional del tot merescuda. El so d'aquest treball és fidel als seus estil, folk metal amb tocs power, lletres en hongarès, instruments tradicionals i cors.

Ígéret és fins i tot més tradicional que els seus anteriors discos, en la introducció ja assaboreixes el que vindrà, un tall folklòric, ja ens estan avisant que la seva principal influència és el Flok. Hajdútánc és el single, una peça ràpida i amb el gust de Dalriada característic, però amb una agradable sorpresa. Fins ara Laura Binder s'encarregava de les veus netes que predominen sobre les guturals d'András Ficzek, ja que en aquest tall Laura ens demostra que també pot amb el costat fosc, encara que breument la seva veu es torna agressiva per portar a la tornada alegre i corejat típic de aquests hongaresos.

Un molt bon disc que supera l'anterior Arany amb cançons més ràpides i més elavoradas, on segueix preodominando el Folk barrejant-lo a la perfecció amb el power metall. Aquells que ja coneixíem Dalriada trobarem un gran disc amb el seu estil de sempre, als que no tingueu el plaer de saber d'ells i us agraden grups com Cruachan o Skyclad no us els heu de perdre.

Sergi Arise "Hell"
13/05/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.