SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiske & Sommerville - City of Heroes (2015)

Kiske & Sommerville - City of Heroes
Kiske & Sommerville logo
Alemania

City of Heroes

Melodic Metal
Frontiers Music srl
2015


Temes

1. City of Heroes 4:02
2. Walk on Water 4:16
3. Rising Up 4:44
4. Salvation 5:59
5. Lights Out 4:50
6. Breaking Neptune 4:09
7. Ocean of Tears 4:28
8. Open Your Eyes 4:17
9. Last Goodbye 3:47
10. After The Night Is Over 4:58
11. Run With a Dream 4:39
12. Right Now 5:19

Formació

Veus: Michael Kiske
Veus: Amanda Somerville
Guitarra i teclats: Magnus Karlsson
Baix i cors: Mat Sinner
Bateria: Veronika Lukesova

Crítica

Que dos cantants de la talla de Michael Kiske (Helloween, Avantasia) i Amanda Somerville (Avantasia, After Forever, Epica, HDK, Trillium, ...) s'uneixin en un projecte conjunt, en aquest cas i al seu segon treball, no vol dir que aquest sigui bo, però si la resta de la banda està conformat per Mat Sinner al baix, i Magnus Karlsson a les guitarres i teclats, la cosa canvia, en aquest cas ens trobem amb un All Star de grans músics i lògicament això es reflecteix en la música.

Pràcticament tot el CD està compost per Sinner / Karlsson excepte el tema 6, que és obra de Somerville / Gommans. Val la pena remarcar que a la bateria ens trobem a Veronika Lukesova, una prestigiosa bateria femenina.

L'inici no pot ser més explosiu tant "City Of Heroes" rítmica i extremadament enganxosa amb un gran tornada i sol, com "Walk On Water" més pausada i amb un magnífic duet a la part central molt Nightwish.

Són estupendes, però la veritat és que en cap moment es perd qualitat al llarg dels dotze talls que componen aquest llarga durada, i que és força variat dins que la seva música està molt propera al Hard rock / metall melòdic més enganxós.

Podem trobar talls per a tots els gustos: "Rising Up" dinàmica i amb uns bons teclats la qual em recorda una mica a les bandes AOR dels 80, però sens dubte, la sorpresa i el meu tema favorit és "Salvation" amb un treball de orquestració que dota de gran dramatisme i bellesa a un tema que ho té tot: tros de sol i tornada increïble.

Preciosa i molt propera als Within Temptation més simfònics l'aconseguida "Lights Out", on de nou trobem una altra part central coreable al màxim i com en tot el disc unes melodies i un sol excel·lents.

Aquesta és la tònica general en totes les cançons, unes més properes al Hard Rock, altres al metall més melòdic, com l'himne "Open Your Eyes" amb unes fenomenals dobles harmonies de guitarra, sense oblidar-nos de les dues balades "Ocean Of Tears" i "After The Night Is Over", la primera amb uns bonics arranjaments de cello, i la segona conduïda per una guitarra acústica i un altre tornada preciós.

Tot està preparat i lògicament gira al voltant dels dos cantants que no defrauden i donen una magnífica interpretació al llarg de tot el disc, sobretot Kiske que sembla estar en la seva segona joventut.

També cal destacar una producció molt cuidada i que dóna brillantor als duets d'aquests magnífics vocalistes. En resum: variat, extremadament enganxós, cura en tots els detalls: sols, orquestracions / teclats, dues veus de luxe què més es pot demanar???

Bruno Molina
15/06/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.