SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Grailknights - Calling the Choir (2014)

Grailknights - Calling the Choir
Grailknights logo
Alemania

Calling the Choir

Power Metal
Intono Records
2014


Temes

1. Calling the Choir 04:27
2. Now or Nevermore 05:27
3. Morning Dew 05:19
4. Absence of Gravity 04:09
5. Victorious 04:25
6. Anna Lee 05:29
7. Desert Star 05:20
8. Sea Song 04:59
9. End of the World 04:28
10. Far and Away 05:51
11. Holding Out for a Hero 04:33

Formació

Veu, guitarra: Sir Optimus Prime
Guitarra: Sovereign Storm
Guitarra: Earl Quake
Baix: Count Cranium
Bateria: Lord Drumcules

Crítica

Si, val, porten a les seves esquenes tres discos que precedeixen a Calling The Choir que van editar el passat 2014, però com altres tantes bandes que se m'escapen no havia escoltat res d'això ni tan sols la seva mera existència fins que em creuo amb ells en una de les meves tantes recerques de bandes noves per Youtube i mil i una pàgines de metall.

És una d'aquelles bandes que quan veus la seva imatge no dónes un dur pel seu so, per sort, el primer judici no va evitar que els donés un oportunitat. A què em refereixo amb la seva imatge? Doncs són el prototip de banda absurda i dedicada a la burla, un rotllo Gigatron, però dedicats al costat més friki de pel·lícules, dibuixos animats i còmics, adornat ... com si barregéssim als Power Rangers i Els Venjadors aficados en Gotham City. Abillats amb capes i antifaços, un de cada color i liderats per Sir Optimus Prime ... doncs una mica de por si que dóna l'escolta.

¿Que ens trobem en aquest quart treball dels alemanys Grailknights? Una cosa tan simple com bo, power / heavy metall, metall clàssic fos amb les bogeries fantasioses d'aquests peculiars tipus. No esperis un gran disc ple de tecnicismes i fanfàrria italiana. Heavy metall de tint èpic on les protagonistes en tot moment són les sis cordes abrigant una veu que compleix amb el que tota banda power alemanya necessita, força i contundència.

El ventall de temes és molt ampli, des de temes heavys, veloços talls power, un tall amb clares influències floks fins a una balada que fins i tot em a agradat tot i ser un detractor d'elles ... un disc molt complet amb el qual passar una molt bona estona i del qual treure temes més que interessants.

"Calling The Choir", que dóna nom a l'àlbum és un tema èpic que et fica de ple en el disc amb ganes de més, amb uns cors grandiosos. El mateix passa amb "Now Or Novermore", tralla intensa a tot drap després d'una entrada un tant lenta i desesperant, que val la pena sabent el que se'ns ve a sobre, el típic tall que si ho haguessin fet Gamma Ray en el seu mític Land Of The Free tots demanaríem en cada directe.

Un del talls que més m'han sorprès és la festera i cervesera "Morning Dew", un tema que combina gairebé a la perfecció el rotllo folk amb el power, gran tema del disc sense dubte. Un altre gran tema és "Victorrious", més lent però amb una gran dosi melòdica i jugant amb veus netes i esquinçades. Una altra de les destacades en "Anna Lee" ja persar que és un gènere que no sòl suportar massa bé ... un altre tema molt recomanable és "Sigui Song" folk al màxim.

En definitiva un disc que compleix amb la norma principal que al meu entendre ha de tenir cada disc, fer-nos passar una bona estona escoltant-lo i carregant les nostres piles. Power / heavy amb tints èpics i melòdics de recomaneu escolta.

Sergi Arise "Hell"
13/07/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.