SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Bon Vivant - Un juego de ti (2015)

Bon Vivant - Un juego de ti
Bon Vivant logo
España

Un juego de ti

Hard Rock
Top Artists Promotion
2015


Temes

1-El son de sus alas
2-Calíope
3-Felicidad
4-Soy
5-La penúltima
6-Darlo todo
7-Sueña bonito
8-Volver a creer
9-Un poco de ti
10-Si somos dos
11-Aún estás cerca
12-Ahora que no estas

Formació

Veu i cors: Charly López
Bateria i cors: Borja Bueno
Guitarra i cors: Javier Balmoral

Col·laboracions:
Angel Maga, Rafa Martin, Juaquin Padilla, Pau Alvarez, Ismael Filtho, Juanjo Jiménez, Juan Sanchez, Chema de la iglesia, Julio Rubio, Ignacio Prieto, Gonzalo Van Roy.

Crítica

Però què nassos és això !!?? Els 40? i ... per què nassos m'agrada? ...

Bon Vivant, és una banda madrilenya d'un hard rock melós i molt americà en l'ona de Bon Jovi, Warrant o White Lion i Sang Blava aquí a la península que compta a les seves files amb el que va ser vocalista de la també madrilenya banda heavy "Barba-roja" Charly López. Des de 2013 va emprendre aquest projecte al costat de Javier Balmoral a les guitarres i Borja Bé als tambors.

Compten amb un primer treball anomenat "Poco a poco", un EP editat en el mateix any de la seva formació, però parlem del seu primer Llarga durada "Un juegc de ti" que per començar, ens presenten amb una portada plena de fantasia i detalls que va a càrrec d'un tal NEG.

Anem amb la música. Amb el primer tema ja es presagia el que trobarem en aquest plàstic, "El son de sus alas" amb un so molt fi i molt hard rock alhora, amb i una tornada enganxosa que ja t'atrapa cap "Calíope" amb un cor de nens que el fan més divertit si cap i que compta amb Pau Alvarez als teclats.

El següent tema podrien punxar en qualsevol garito de Salou o Eivissa (d'aquí la intro d'aquesta ressenya), "Felicidad" és un tema festiu amb uns "uohohos" molt del pop comercial, compten amb l'ex-teclista de Amset i Quatre Gats , actualment amb SilverFist, Ismael Filtho, compte amb escoltar aquest tema, perquè pots passar-te tota la setmana tarareándola sense parar, pura experiència ...

Seguim amb un inici acústic al White Lion amb el tema "Soy" que torna al so hard rock 80 's de què parlàvem abans i que a més comparteixen el micro amb Juaquin Padilla d'Iguana Tango (I creador - productor de "Legado De Una Tragedia" , l'opera metall basada en la vida d'Edgar Allan Poe).

Seguim amb el Hard Rock melòdic en la cançó "La penúltima" amb uns teclats molt marcats a càrrec de Juanjo Jiménez. Amb "Darlo todo" que comença a pla PowerBallad però que va endurint per entrar en una tornada més proper al pop, però que no s'allunya mai de l'Hard Rock i un Solazo de guitarra de Javier Belmoral del millor d'aquest àlbum que, per cert, es em fa curt.

Ara si, la baladita de torn que no pot faltar en cap disc d'aquest estil, això si, a la seva manera articular, de nou apropant-se al pop, en el qual Charly li posa ànima i cor.

Tornem al Rock amb "Volver a creer" i la que dóna títol a l'àlbum "Un juego de ti", i un tema, de nou, proper al pop al costat de Rafa Martín (musicazo) anomenat "Si somos dos" i donen pas a "Aun estás cerca" que entra amb un riff al Scorpions i amb només de Juan Sanchez, potser el tema mes Heavy d '"Un juego de ti" en el qual Charly es mostra mes agressiu, sense perdre la dolçor que porta la línia vocal l'àlbum, el qual tanquen amb "Ahora que no estás", mig temps canyer en ocasions i melós en altres, adequada per a acabar.

Els auguro un gran futur a aquests nois, fins i tot arribant al gran públic, el temps ho dirà ...

Oskar III Bielsa
28/07/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.