SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Synlakross + Astray Valley + Arcanus Bóveda (Barcelona)

Ravenblood + Scape Land + Crummy Hall (Málaga)

Retales + Ravenblood + Embers Pride Gruta 77 (Madrid)

Assot + Cultium Mortis + Noctämbuls + Goliat Razzmatazz 2 (Barcelona)

Orion Child + Crusade of Bards + Crash Kidz Khitai (Madrid)

Lacrimas Profundere + Insight After Doomsday Silikona (Madrid)

Tales of Gaia + Illusion + Haunted Gods Monasterio (Barcelona)

Skunk D.F. + Pycaya + Lude Bóveda (Barcelona)

Zenobia + Regresion Prince (Granada)

Crystal Viper + Kilmara Nazca (Madrid)

Orion Child Babel (Alicante)

Iron Savior + Dragonhammer + Aquelarre Bóveda (Barcelona)

Apocalypse Orchestra + Débler + Survael Apolo 2 (Barcelona)

Night Heart Sala The Times (Toledo)

Zenobia + Regresion Shoko (Madrid)

Dragonforce - In the Line of Fire (2015)

Dragonforce - In the Line of Fire
Dragonforce logo
Reino Unido

In the Line of Fire(DVD)

Power Metal
Warner Music
2015


Temes

1. Fury of The Storm
2. Three Hammers
3. Black Winter Night
4. Seasons
5. Tomorrow's Kings
6. Symphony of The Night
7. Cry Thunder
8. Ring of The Fire
9. Through The Fire and Flanes
10. Valley of The Damned
11. Defenders (Bonus Track)

Formació

Guitarres i cors: Herman Li
Guitarres i cors: Sam Totman
Teclats i cors: Vadim Pruzhanov
Baix i cors: Frédéric Leclercq
Veus: Marc Hudson
Bateria i cors: Gee Anzalone

Crítica

Quan toca fer la ressenya d'un directe en format CD o DVD, el primer que cal dir és que els temes no són nous i les composicions no canvien, o no haurien de canviar en excés; així doncs, toca parlar de la qualitat del so, de la interpretació, que poques vegades serà negativa si han decidit plasmar per l'eternitat i de l'elecció de repertori. Així doncs, és el que toca fer ara!

Dragonforce s'han caracteritzat sempre per ser una banda molt tècnica i molt ràpida, i clar, traslladar això a un viu és complicat, però que a més, no es transformi en una gran bola de soroll i clavar les notes, ja és tasca per super classes (deixant de banda, que després es retoc en estudi alguna aspror que valgui la pena llimar per deixar el llegat del viu a la posteritat, però aquest punt, l'oient el desconeix, o sigui servidor).

El tracklist combina llançaments del seu últim i genial "Maximum Overload", disc que tant m'ha agradat i que ha servit per afermar Marc Hudson al capdavant de la banda, així com de clàssics imperdonables com "Through The Fire and Flames".

Especial remarqui per a la interpretació global en tots els sentits però m'agradaria destacar el directe vocal de Marc, el qual, al meu gust, li confereix un toc especial i positiu al so. Encara que no pot no esmentar la velocitat de la bateria de Gee, el baix de l'experimentat Fréderic Leclercq o els molt presents teclats de Vadim. Una banda multicultural, sens dubte!

Val a dir, que el principi del treball és apoteòsic, i havent estat tan poc agraciat com per no haver vist mai un directe de la banda, no puc més que imaginar-me allà, davant l'inici espectacular de "Fury of The Storm" en viu, i perdonin l'expressió, que se m'ha caiguin els ous a terra des del minut 1. Això és començar un directe al capdamunt !!

Especial menció un tema molt més lent del darrer treball que m'ha encantat com "Three Hammers" i per descomptat, no deixar de veure els duels de les guitarres de Herman i Sam. El diàmetre de l'obertura de la boca que se't queda contemplant, és molt gran!

Per posar-li un però, potser el públic està poc present. Se li baixa en excés el so ambient excepte entre tema i tema i es troba a faltar, i pot perdre de vegades aquesta característica de "live" que de fet és el que és l'àlbum.

També comentar com a detall final, que la banda del Regne Unit, ha triat per a l'enregistrament del seu directe un país com el Japó, on tenen un tiratge molt significativa i on van tenir un públic molt entregat tot el temps.

Per la resta, una pujada, bé en CD, bé en DVD, un material que no pots deixar de veure, almenys, un cop; doncs la banda està en un moment excel·lent, i pot pujar alguns esglaons amb aquest llançament!

Víc Salda
26/08/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.