SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Symmetric Chaos - Awake (2015)

Symmetric Chaos - Awake
Symmetric Chaos logo
España

Awake

Melodic Metalcore
Heaven Musik
2015


Temes

1. Between Reality and Wishes
2. On My Own
3. Awake
4. Empty Words
5. Dystopia
6. Adan
7. Sins
8. Way Out
9. Lying Eyes
10. Perfect Life
11. The Sun Will Shine Just For You
12. Bellum
13. Sin Tí

Formació

Veu, guitarra: Daniel Lacarta
Guitarra: Guillem Castiglione
Baix: Sergio Candela
Bateria: Javier Prior

Crítica

Sempre que m'enfronto a un disc amb l'etiqueta Metalcore he de fer un petit acte de fe. És com sentir-se de cop amb cinquanta anys, que ja es van acostant i veure't reflectit en aquest amic del teu pare que quan començava a ficar-me en el món del metall em deia "tranquil, ja evolucionarás i busquessis estils més relaxats". Anem que he d'estar fent-me vell, sentint que aquest estil no m'acaba de quallar. No dic que aquestes bandes no són bones, només que no m'omplen.

Per fortuna a Symmetric Chaos ja els conec, van participar fa uns anys en el Devilfest. No és una banda 100% metalcore. Les situo més en una cruïlla d'estils, heavy, melòdic i metalcore a parts iguals i aquí tenim la seva fórmula. Als més puristes de l'estil potser no ho vegin del tot bé, per a mi ... perfecte!

Symmetric Chaos tenen la força i la força d'una banda de heavy, sols, puntejos ... el millor del heavy metal, però passat per un filtre modern, cru i fred del metalcore però sense passar-se de voltes. 13 temes que et porten des aires al Maiden o Metallica dels bons temps, salvant les distàncies a crits i breaks més actuals.

Entre els temes podem destacar grans temes com "On My Own", tema que obre el disc i que m'ha enganxat des de la primera escolta, tralla en vena combinant crits amb veus netes amb un riff directe i enganxós. "Emppty Words", del qual van gravar un videoclip, tema més actual i crudocon un inici a piano que salta pels aires amb riffs heavys i breaks, tema intens, d'aquests que et trenquen el coll.

"Dystopia" no pot faltar a aquesta selecció, contundent, potent i sobretot veloç, que igual que "Adan", tenen moments molt intensos, de vertigen, que et carreguen les piles de cop. D'entre els temes més metalcore vull destacar "Perfect Life".

Awake sembla travessar tres fases bastant marcades, un inici potent, una segona part, passat l'equador, més metalcore amb temes més crus i rabiosos i una última fase més personal que es tanca amb el tema "sense Tu", com a punt màxim d'aquesta fase final, tema a més en castellà.

Revisar un disc d'una banda propera no és sempre fàcil i més encara sense jugar en el teu estil, però en aquesta ocasió no ha resultada res complicat i tot un gran gust fer-ho. El disc enganxa, no passa de tema en tema sense deixar-te una marca per tornar a l'escolta. És un primer disc i clar que hi ha coses a millorar, el so ja que podria estar millor, però encara hi ha camí per recórrer i temps per madurar, el camí és bo.

Si t'agrada el metall, dóna suport a les bandes emergents com aquesta, que es deixen la pell en cada assaig i en cada concert a part de deixar-seu temps, diners i il·lusions en enregistraments com Awake, que no ha de quedar sense l'escolta de metaleros de veritat.

Sergi Arise "Hell"
31/08/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.