SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Legion + Injector + Guadaña Porta Caeli (Valladolid)

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Rise to Fall - End vs Beginning (2015)

Rise to Fall - End vs Beginning
Rise to Fall logo
España

End vs Beginning

Melodic Death Metal
Coroner Records
2015


Temes

1. End vs. Beginning 4:06
2. The Threshold 3:37
3. Plastic Scene 3:53
4. Burning Signs 4:03
5. Parasites 3:19
6. Rise Without Drama 4:19
7. Thunders of Emotions Beating 3:53
8. Murk Empire 4:45
9. Against All Odds 4:50
10. Dark Clowns Leading Blinds 3:28
11. Emptiness 4:16
12. Welcome to... 0:18
13. ... the Refuge 4:09
14. Unspeakable Sins 4:20
15. Sustention 5:33

Formació

Veu: Dalay Tarda
Guitarra: Hugo
Guitarra: Javi
Bateria: Txamo
Baix: Asis

Crítica

Reconec que tenim grups força bons pel que fa al Death Melòdic al nostre país, gent com Darkness By Oath tenen un bon nivell, però sens dubte els meus preferits són aquesta gent, de la qual pas a comentar el que em sembla el seu nou àlbum.

El primer que em sorprèn és la durada, atès que generalment solen ser treballs curts de no més de quaranta-cinc minuts, el que aquí ens ocupa es compon de quinze talls i gairebé seixanta minuts, però com el que importa és com s'omplen aquests cinquanta-vuit minuts: Començaré comentant que la seva proposta es basa sobretot en un Death molt melòdic rítmic i potent, però donant gran importància a les seves tornades realment enganxosos, i donant més protagonisme del que és normal a les veus netes que com dic es poden escoltar al llarg de tot el CD, sobretot en les parts centrals dels temes.

Una altra constant important en aquesta banda, és l'essencial en el seu so que són els sols i harmonies a doble guitarra realment assolides i que aconsegueixen adornar, donar brillantor i consistència a les cançons.

Passant a comentar aquests quinze temes, l'inici no pot ser més prometedor, la potència, melodia, i un gran treball en el tema vocal, sent realment enganxós seva tornada és el que podem trobar en el tall que dóna títol a l'àlbum "End Vs Beginning ", i de similars característiques en els següents" The Threshold "i" Plastic Scene "sent aquesta última molt enganxosa, tros de rítmiques !!!

La següent té un tempo una mica més lent i amb més teclats, on brilla amb força la veu melòdica donant sentiment i ànima a aquest excel·lent "Burning Signs". Tornem a la tralla amb "Parasites" ¿he comentat que m'encanten les rítmiques d'aquesta gent?

Amb les constants de tot el llarga durada, tornada hiper enganxós, i excel·lent treball en melodies, rítmiques i sol, a "Rise Without Drama" poc puc afegir al que s'ha dit atès que seria repetir-me, un altre '' 'gran tema !! !!

Inici absolutament aclaparador i ultra ràpid de "Thunders Of Emotions Beating" on el tempo el marquen les rítmiques i '' que parteix central !!!!

Brillant és a dir poc, ¿¿¿però és que no tenen algun tema simplement bo ??? Doncs no, crec que amb els temes que porto enumerats, podeu fer-vos una idea del gran que és aquest disc, totes i cadascuna de les cançons aquí incloses tenen un nivell d'excel·lent aconseguint sens dubte el seu millor treball en la història del grup, ¡¡¡¡i mira que els dos anteriors m'encanten !!!

Difícil ho tenen sincerament per superar aquest (End vs Beginning) del millor que he escoltat en aquest estil, ia anys llum de moltes suposades grans bandes que últimament estan en hores baixes, i no miro a ningú ¿¿¿veritat Dark Tranquillity o In flames ???? Imprescindible i ideal per al gimnàs.

No he comentat res de la producció, que és bastant millor que en l'anterior el que contribueix a que aquest llarga durada sigui un dels meus preferits, ho tenen tot per triomfar: grans melodies, tornades absolutament brillants i '' 'que rítmiques !!!!! No crec que ningú els pugui fer ombra aquest any.

Bruno Molina
14/09/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.