SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Teramaze - Her Halo (2015)

Teramaze - Her Halo
Teramaze logo
Australia

Her Halo

Progressive Metal
Mascot Label Group
2015


Temes

1- An ordinary dream (Enla momento)
2- To love, a tyrant
3- Her halo
4- out of subconscious
5- For the innocent
6- Trapeze
7- Broken
8- delusions of grandeur

Formació

Guitarres: Dean Wells
Veu: Nathan (The Bliz) Peachey
Bateria: Dean Kennedy
Baix: Luis Eguren

Crítica

El grup australià ens porta un àlbum d'allò més complet encara que només siguin 8 temes ... 'Però vaja 8 temes !!

Progressiu d'alt nivell que em recorda en ocasions a Symphony X amb una veu melòdica en l'ona de Kamelot.

Comencem amb un fort xut de mes de 12 minuts, "An ordinary dream (En la moment)", amb canvis constants, atmosferes melòdiques, guitarres ultramelódicas amb classe i precisió absoluta, no sé si és adequat començar el disc amb un tema tan llarg .. . només sé que no s'han equivocat.

Un altre tema bastant llarg, gairebé 8 minuts, aquest "To love, a Tyrant" que comença amb una atmosfera futurista que porta a un riff contundent al mateix temps que tècnic, mantenint la intensitat durant el tema sencer, puntejats tècnicament perfectes, però que no es va ni de bon tros al virtuosisme típic neoclàssic.

La introducció veu i piano de "Her Halo" fa pensar en un principi que toca escoltar una balada, però que de sobte salten amb un riff i uns ritmes entretallats per una part instrumental fins que torna la melodia i la veu, llavors ens tornen a sorprendre amb un estrivillo potent i es podria dir que comercial, Solazo apoteòsic de guitarra molt del power alemany que fan que sigui un dels temes mes accessibles de l'album.

Inici del següent, entretallat i potent, "Out of subconscious" torna a donar-nos aquesta alegria progressiva que caracteritza a la banda, va destacar el veuota de Nathan que es llueix amb magnificència (mai millor dit), en aquest tema, puntejats que podrien semblar impossibles i un ritme inconstant molt allunyat del 4/4 de tota la vida, un interludi vocal impressionant que porta a un atac de veu i un ritme de doble bombo que precedeix a un sol impecable per part de Dean Wells (que a més produeix el àlbum).

"For the innocent" si que és un tema mes accessible per als seguidors més "powers" encara que si té talls sobtats i parts de guitarra netes, que no s'allunyen gens de la tònica del disc, però que si té ritmes constants en ocasions .

Amb un tema instrumental com és "Trapeze" i la seva terrorífica intro, ens apropa a un altre riff que malbarata tècnica i precisió, i uns puntejats virtuosos, que sense pausa avancen durant tot el tall.

Aquesta vegada sí que podríem dir que és el més semblant a una balada, "Broken", molt atmosfèrica i amb molt teclat i guitarra acústica, però amb tornada mes potent i harmonitzat, que arriba a un nivell vocal molt alt i una multitud de registres apassionants .

I per acabar, un altre llarg gardela de gairebé 10 minuts, amb molts talls i virtuosisme, que defineix bastant el que és Teramaze, una banda de metall progressiu de molt alt nivell, que sap seleccionar a la perfecció on col·locar veus, sols, harmonies. ..

És impressionant el nivell d'aquesta banda, que no la necessita, però potser trobem a faltar alguna dosi de velocitat en les seves composicions ...

Oskar III Bielsa
29/09/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.