SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Knabulu - Hordes of Knabulu (2015)

Knabulu - Hordes of Knabulu
Knabulu logo
España

Hordes of Knabulu

Folk / Viking Metal
Autoproducido
2015


Temes

1. In the Name of Tiamat
2. Hordes of Knabulu
3. Blood
4. Evil Bites
5. Cernunnos
6. Valkyries
7. Soul Prision
8. Fall of Knabulu
9. Ancient King of Winter

Formació

Veu: Christian Camacho
Baix: Guillermo Embid
Bateria: Javi Palazón
Guitarra: Belmonte
Guitarra: Pablo Rodriguez

Crítica

Avui ens arriba a les mans ni més ni menys que un altre àlbum nacional, amb potencial i una projecció que apunta alt. Ells són Knabulu de Múrcia i vénen presentant el seu primer àlbum anomenat "Hordes of Knabulu", amb el qual pretendre trepitjar fort allà on vagin. Knabulu va ser format a principis de 2012 sota l'estil de Viking death metall.

"Hordes of Knabulu" es tracta d'un disc curt però intens, llàstima de la seva producció final la qual deixa a desitjar això si no trec cap mèrit als membres de Knabulu, els quals demostren nivell i qualitat musical.

Començant amb un toc oriental, tenim la intro "In the Name of Tiamat", tema que serveix d'introducció a "Hordes of Knabulu", un tema molt contundent i pontente, bon inici per a l'àlbum. Seguidament trobem el tema "Blood" on la velocitat i potència s'apoderessin dels vostres altaveus.

Després d'aquest inici, aquest comença a agafar un altre ritme molt més treballat quant a composició amb "Evil Bites", per mi un dels temes amb més contundència a causa dels seus canvis de ritme. Anem baixant el ritme amb "Evil Bites" i ara més encara amb "Cernunnos" tema instrumental on les gaites s'apoderaran del so, tot i que al meu entendre les gaites han quedat massa altes i estridents, però bé això no és cosa dels membres de Knabulu, m'imagino.

Tornem a la càrrega amb "Souls Prison", on les guitarres s'apoderessin a força de riffs i solos brutals, amb algun break pel mig; tot això donant pas a unes flautes que donaran un toc simfònic al tema. Destacar la participació de Zarack Roig (Lèpoka) en aquest tema.

Arribem a un dels temes estrella de l'àlbum, "The Fall of Knabulu" tema que podreu trobar en format videoclip a youtube. Descàrrega mortal la d'aquest, amb diferents passatges i canvis de ritme que faran que se't passi el tema com si res malgrat els seus gairebé 7 minuts de durada.

Finalment arribem al seu últim tema "Ancient King of Winter" on s'explica la col·laboració estel·lar de Jevo (Reno Renardo i Soulitude) i Zarach roig (Lèpoka). Un tema que comença amb una intro que desemboca en uns riffs contundents i lents afegint-se més i més a la festa. Un tema d'aquests que et dóna de tot, un tema per acabar aquest disc de forma sublim, passatges, sols.

Per als fans de Viking Metall, un àlbum recomanat, no per la seva producció final sinó pel que aquests xavals demostren en nivell i qualitat musical.

Xavi Pascual
30/09/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.