SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Immorgon - And Thus We Raid (2015)

Immorgon - And Thus We Raid
Immorgon logo
España

And Thus We Raid

Viking Metal
Autoproducido
2015


Temes

Tempest
Svartheme
The Crows Have Come
God of Blood
Death Upon Lindisfarne
The Everchosen
Waldgeist
Blood Letter
Einherjar
Eternal Vikining

Formació

Veus, guitarra: Charlie Trinkhorn
Guitarra, cors: Axel Jordana
Bateria: Steavy Marfil
Baix: Joan de Ros

Crítica

Fa uns dies ens va arribar a les nostres mans material fresc, quant a material viking es refereix, avui venim per comentar alguna cosa proper a nosaltres, una banda de curta vida, ells són Immorgon de Barcelona. Nascuts en 2012, amb una demo a les mans i llançant-se al primer àlbum que avui tractarem, anomenat And Thus We Raid.

L'àlbum comença amb "Tempest", tema en el qual ja podem veure el potencial de la banda, amb uns riffs escassos però potents, vull dir escassos perquè segueixen tota l'estona la mateixa tònica, però això no vol dir que no pugui agradar-nos.

Seguim amb Svatheme, amb un poder a les guitarres sobre els altres instruments, potent però alguna cosa regulable ja que pot treure a moments el potencial de les bateries de Steavy. Aquest tema al contrari de l'anterior, compta amb una mica més de fluïdesa en els riffs de guitarra deslligant unes melodies molt contundents i víkings.

El següent tema ja compta amb alguns passatges, que li donen un toc més curiós i fosc a l'àlbum, "The Crows Have Come". En aquest tema cal destacar les potents veus d'Charlie qui encara haver d'estar per les guitarres també aconsegueix deslligar una veu gutural molt potent. "God of Blood" és d'aquests temes que desfermen la bogeria enmig d'un concert, amb una entrada més que contundent i trencadora, i amb uns ritmes veloços que van acompanyats en algun moment per unes veus corals que al meu gust podrien haver tingut una mica més de força, versatilitat i volum en la barreja general, cosa que li hagués donat un toc diferent.

"Death Upon Lindisfarne", un altre tema molt potent però que perd poder en els cors, jo no sóc tampoc aquí algú que sàpiga cantar cors de meravella tampoc, però si penso que una mica més de sentiment, potència i volum li haguessin donat algun toc més important i seriós a l'assumpte.

Arribem a un dels temes de la demo anomenada com el mateix tema "The Everchosen" que al costat de Einherjar i Eternal Viking, no caldrà parlar-ne perquè més d'un els tindrà més que escoltats i prefereixo donar-li veu als altres temes nous l'ábum.

Arribem a un dels temes, que ja ha estat presentat a nivell oficial, i que compta amb la petita col·laboració del Pau, violinista de Northland. El tema en qüestió de flama "Waldgeist", un tema més lent i contundent amb alguns talls una mica més veloços i amb un passatge al final que pot arribar a recordar als mateixos Amon Amarth.

Arribem a Blood Letter, per a mi el "últim tema" del disc ja que els altres encara tenir una millora en el so i qualitat no deixen de ser temes de la seva demo "The Everchosen". Un tema on sembla que hi ha més variables i versatilitat en els riffs de guitarra i els sol.

Per al meu gust el disc té punts forts i punts millorables, com un que és crucial per a mi, l'ordre dels temes, per donar un sentit al futur del disc, potser barrejar una mica més dins el disc els temes de la demo perquè no caiguin tan junts, per així deixar un altre sabor de boca.

Finalment donar les gràcies a Immorgon per comptar amb nosaltres, Satan Arise, per poder escoltar aquest disc abans de la seva sortida, el qual recomano per amants del gènere. Immorgon una banda jove però amb una projecció de futur notable.

Xavi Pascual
26/11/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.