SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Juanjo Melero - Pies de Barrio (2015)

Juanjo Melero - Pies de Barrio
Juanjo Melero logo
España

Pies de Barrio

Hard Rock
The Fish Factory
2015


Temes

1- Pompa de jabón
2- Palabras y corazones
3- Rebelde resistencia
4-Entre la mortadela y el caviar
5- Todo me parece bien
6- Pilas gastadas
7- Si me dan a elegir
8- Todo se acaba
9- Mundo real
10- Decir adiós

Formació

Baix: Txarlie Solano
Bateria: Cesar Uña Valerón
Guitarra, teclats i cors: Dani Serrano
Veu i guitarra: Juanjo Melero

Crítica

Per començar cal dir de qui va ser guitarra de Sang Blava, ens porta un disc ple de rock de carrer que farà les delícies dels fans de Barricada, Sínkope o Marea, o sigui ... res a veure amb els hardrockeros de pèl cardat elegant de la seva antiga banda.

Obren amb una gardela, "Pompas de jabón", canyer i agressiu que ens recorda fins i tot en la veu a Marea, i amb col·laboració en els cors de Kisko Calamitat. Segueixen amb "Palabras y corazones" amb un riff més Hard-Rock i una veu més melòdica, sense perdre l'esquinçat cazallero de la gola de Juanjo. Ens sorprenen amb una guitarra molt AC / DC, "Rebeldes resistencia", aquí Juanjo calma encara més la veu, ja que és un mig temps amb poca exigència vocal.

Seguim amb Riffs AC/DC (als quals fa referència en la lletra), aquest mes agressiu, igual que la veu, bateria bastant bàsica però molt carregada de matisos de la mà de Cesar Uña en aquesta irònica lletra que parla del món del Rock & Roll "Entre la mortadela y el caviar".

Tema més rock d'aquí "Todo me parece bien", mes poeta, amb una tornada enganxosa molt típic en el rock nacional. Guitarres mes 70 'si alguna cosa mes nostàlgica "Pilas gastadas" a la qual segueix un tema mes macarra i irònica "Si me dan a elegir" que torna a una música molt dels australians abans esmentats que són bastant constants en tot l'àlbum, en "Todo se acaba" ens regala un tema mes tranquil però potser més alegre que la resta.

A "Mundo Real" amb col·laboració especial de Tony Sol (Vocalista de Sang blava) a duo amb Juanjo i la resta de Sang Blava, Carlos Raya, Luis Santurde i Julio Díaz als cors, un bon tema en el qual destaco un sol de guitarra autènticament Rock & Roll. Tanquen aquest "Pies de barrio" amb "Decir adiós" amb guitarres del sud fins i tot alguna cosa blueseres, que personalment, és una de les meves preferides ...

En conclusió, crec que no ha inventat res, tot sona al de sempre, encara que crec que tampoc li cal, de fet no deixa de ser un gran disc de Rock del de veritat, que tant ens ha agradat sempre.

Oskar III Bielsa
09/12/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.