SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Juanjo Melero - Pies de Barrio (2015)

Juanjo Melero - Pies de Barrio
Juanjo Melero logo
España

Pies de Barrio

Hard Rock
The Fish Factory
2015


Temes

1- Pompa de jabón
2- Palabras y corazones
3- Rebelde resistencia
4-Entre la mortadela y el caviar
5- Todo me parece bien
6- Pilas gastadas
7- Si me dan a elegir
8- Todo se acaba
9- Mundo real
10- Decir adiós

Formació

Baix: Txarlie Solano
Bateria: Cesar Uña Valerón
Guitarra, teclats i cors: Dani Serrano
Veu i guitarra: Juanjo Melero

Crítica

Per començar cal dir de qui va ser guitarra de Sang Blava, ens porta un disc ple de rock de carrer que farà les delícies dels fans de Barricada, Sínkope o Marea, o sigui ... res a veure amb els hardrockeros de pèl cardat elegant de la seva antiga banda.

Obren amb una gardela, "Pompas de jabón", canyer i agressiu que ens recorda fins i tot en la veu a Marea, i amb col·laboració en els cors de Kisko Calamitat. Segueixen amb "Palabras y corazones" amb un riff més Hard-Rock i una veu més melòdica, sense perdre l'esquinçat cazallero de la gola de Juanjo. Ens sorprenen amb una guitarra molt AC / DC, "Rebeldes resistencia", aquí Juanjo calma encara més la veu, ja que és un mig temps amb poca exigència vocal.

Seguim amb Riffs AC/DC (als quals fa referència en la lletra), aquest mes agressiu, igual que la veu, bateria bastant bàsica però molt carregada de matisos de la mà de Cesar Uña en aquesta irònica lletra que parla del món del Rock & Roll "Entre la mortadela y el caviar".

Tema més rock d'aquí "Todo me parece bien", mes poeta, amb una tornada enganxosa molt típic en el rock nacional. Guitarres mes 70 'si alguna cosa mes nostàlgica "Pilas gastadas" a la qual segueix un tema mes macarra i irònica "Si me dan a elegir" que torna a una música molt dels australians abans esmentats que són bastant constants en tot l'àlbum, en "Todo se acaba" ens regala un tema mes tranquil però potser més alegre que la resta.

A "Mundo Real" amb col·laboració especial de Tony Sol (Vocalista de Sang blava) a duo amb Juanjo i la resta de Sang Blava, Carlos Raya, Luis Santurde i Julio Díaz als cors, un bon tema en el qual destaco un sol de guitarra autènticament Rock & Roll. Tanquen aquest "Pies de barrio" amb "Decir adiós" amb guitarres del sud fins i tot alguna cosa blueseres, que personalment, és una de les meves preferides ...

En conclusió, crec que no ha inventat res, tot sona al de sempre, encara que crec que tampoc li cal, de fet no deixa de ser un gran disc de Rock del de veritat, que tant ens ha agradat sempre.

Oskar III Bielsa
09/12/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.